TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs dockingadapter

Alle, som har købt iPhone 5, kan ikke bruge den i de dockingstik, som eksisterer i anlæg lanceret før Apples nyeste iDims. Her er løsningen.

forfatter
Publiceret 10/10/2012 - 09:35

Med iPhone 5 skifter Apple det brede 30-pins dockingstik ud med et meget mindre stik, som ikke passer i det gamle dockingstik. Ikke uden en adapter i hvert fald.

Men iBT100 løser ikke bare problemet, den giver dig trådløs overførsel af musik fra iPhone 5 (og andre enheder) via Bluetooth-teknologi. Den er såre enkel at sætte op – sæt BT-adapteren i dockingstikket, par den med mobilen, når den røde lysdiode tændes, og så er det bare at vælge iBT100 i AirPLay-menuen på iPhone 5 og spille løs. Ulempen er, at rækkevidden er begrænset til maks 10 meter i lige linje, mens AirPlay rækker tre gange så langt.

BT-adapteren koster en femhundredlap og er til salg nu.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend