Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Trådløs dockingadapter

Alle, som har købt iPhone 5, kan ikke bruge den i de dockingstik, som eksisterer i anlæg lanceret før Apples nyeste iDims. Her er løsningen.

Skrevet af / 10/10/2012 - 09:35
Trådløs dockingadapter

Med iPhone 5 skifter Apple det brede 30-pins dockingstik ud med et meget mindre stik, som ikke passer i det gamle dockingstik. Ikke uden en adapter i hvert fald.

Men iBT100 løser ikke bare problemet, den giver dig trådløs overførsel af musik fra iPhone 5 (og andre enheder) via Bluetooth-teknologi. Den er såre enkel at sætte op – sæt BT-adapteren i dockingstikket, par den med mobilen, når den røde lysdiode tændes, og så er det bare at vælge iBT100 i AirPLay-menuen på iPhone 5 og spille løs. Ulempen er, at rækkevidden er begrænset til maks 10 meter i lige linje, mens AirPlay rækker tre gange så langt.

BT-adapteren koster en femhundredlap og er til salg nu.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top