Tag bedre billeder med iPhone 7

Adobe har opdateret Lightroom for iPhone 7 og 7 Plus, med bedre råfilstøtte, hvilket giver bedre billeder.

Foto: Apple

Du har måske ikke tænkt over det, men hvis du har en iPhone, har du verdens mest anvendte kamera. Tal fra dem, der kan lide at regne den slags ud, beretter, at iPhone-ejere tager og deler flere billeder end andre mobilbrugere, og statistikkerne viser også, at iPhone fylder omkring halvdelen af pladserne i top-10 listerne over de mest anvendte kameraer på sociale medier .

Herunder førstepladsen på de fleste ranglister.

Men det skyldes ikke, at billedkvaliteten er så fantastisk. Det er faktisk ganske efterhånden, men den har ikke været helt på toppen blandt kameratelefonerne. Indtil nu.

Kameraet i iPhone 7 og især 7 Plus giver bedre billedkvalitet end nogen anden iPhone, og bringer Apple op på niveau med Samsung Galaxy 7 Edge og Sony Xperia X Performance.

Den opgraderede billedsensor, bedre optik og billedbehandling, har givet 7’eren et løft i billedkvalitet, og har man 7 Plus, kan man bruge den andet objektiv til effektfulde portrætter.

Skærmskud: Lasse Svendsen

Endnu bedre bliver det. hvis man henter den nyeste version af Adobe Lightroom for iPhone. App’en er nu optimeret til iPhone 7 og 7 Plus. Version 2.5.2 har indbyggede objektivprofiler, bedre støjreduktion og jævnere, med støtte for Apples DCI P3 farverum for begge modeller.

Med Lightroom får du også support for raw-filer i DNG-format, som giver “ufremkalte” digitale filer til efterbehandling. Akkurat som de professionelle bruger.

Det giver bedre filkvalitet end komprimerede JPEG-billeder, hvilket er, hvad du ellers får fra kameraet på din mobiltelefon.

Så er du bekymret for billedkvaliteten, er det ikke noget at tænke over, hent Lightroom til iPhone nu.

Foto: Adobe
Les videre
Exit mobile version