TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Tablet og bærbar i én

Med lanceringen af Windows 8 står vi foran et væld af hybrid-produkter, der integrerer touch-funktionalitet med den traditionelle Windows-oplevelse. ASUS TAICHI lader til at være blandt de virkelig interessante.

forfatter
Publiceret 23/10/2012 - 23:38

ASUS er nørdernes yndlingsmærke, og det ved den stærkt ingeniør-prægede virksomhed fra Taiwan godt. Men nu prøver firmaet at gå efter et lidt mere eksklusivt segment af forretningskunder og andre mænd med slips ved hjælp af en ultrabook med dobbeltskærm.

Læs også: ASUS klar med Windows tablets

I stedet for en skærm, der kan vendes eller helt fjernes fra tastaturet, byder ASUS TAICHI i grunden på et traditionelt laptop-design med tastatur og en fastmonteret skærm, der blot kan åbnes og lukkes, men det specielle er, at denne ultrabooks front også er en skærm, så enheden kan anvendes som tablet-computer, når den traditionelle bærbares ”låg” er lukket.ASUS TAICHI har altså to 11,6” skærme, som ligger ryg mod ryg, og alligevel er maskinen blot 17,4 mm tynd, og den kan nøjes med en vægt på 1,25 kg – altså helt på niveau med almindelige ultrabooks.Begge skærme er af typen IPS og har Full HD opløsning (1920 x 1080 pixels), mens man må nøjes med multi-touch funktionalitet på ”tablet-skærmen”. Skærmene kan bruges hver for sig eller samtidig, så personer eksempelvis kan sidde over for hinanden med ASUS TAICHI imellem sig og se det samme indhold, eksempelvis en præsentation, på de to skærme.Hele herligheden drives af Windows 8 samt en Intel Core i7 3517U-processor. ASUS TAICHI kommer med 4 GB RAM, 256 SSD-lagring og NFC. Af tilslutningsmuligheder har den blandt andet USB 3.0 og microHDMI.

Læs også: ASUS PadFone 2 er lanceret

ASUS TAICHI kommer til de danske butikker i løbet af november til en vejledende udsalgspris på 13.499 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend