TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Swivl nu også i Danmark

Film dig selv, dine børn, dine dyr... alt sammen med din iPhone og en Swiwl, som følger med automatisk, når man bevæger sig.

forfatter
Publiceret 20/06/2012 - 13:39

En Swivl er en holder til din iPhone. Sammen med en lille markør/sensor sørger apparatet for, at din iPhone kan følge og filme dig, når du bevæger dig rundt i lokalet.

Du kan bevæge dig i en maksimal afstand på 10 meter væk fra din Swivl, som kan følge med 360 grader horisontalt og sågar vippe med +10 og -20 grader. Så du må også gerne hoppe på stedet, det bliver også filmet!Vi har før skrevet om Swivl, men desværre har man ikke kunne købe denne vidundergadget i Danmark. Før nu, for Swiwl er endelig begyndt at sende produktet til lande uden for USA.En enkelt Swivl kan købes her for USD 179 svarende til 1.050 kroner. Husk at du dertil skal lægge forsendelse og eventuel toldafgift.

Her kan du se en Swivl in action.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend