TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Styr Lumix GH3 med mobilen

Panasonics fantastiske GH3 systemkamera har indbygget wi-fi, og nu kommer app´en, som giver dig kontrollen over kameraet.

forfatter
Publiceret 06/12/2012 - 13:35

Lumix GH3 er testet i december udgaven af L&B med fuld score i de fleste discipliner. Med integreret wi-fi kan man overføre billeder trådløst fra kameraet, men også styre det med en smartphone. Eller tablet.

Nu er app´en Panasonic Lumix Link opdateret til version 2.1.25 med støtte for netop GH3.

Og det er ikke småtterier, du kan styre med app´en.

Nyt er blandt andet støtte for valg af lukkertid, blændeåbning, eksponeringskompensation, ISO-valg og hvidbalancejustering. Man kan også vælge fokusmodus og vælge fokuspunkt, lysmåling og faktisk tage billeder med en berøring på tablet´ens skærm.

I app´en får man også adgang til Quick menuen på kameraet, og indstillingerne kan selvfølgelig ændres fra smartphonens eller tablet´ens skærm.

Lumix Link er tilgængelig fra App Store og Google Play til iOS og Android.

Alle ændringer i version 2.1.25 finder du her.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend