Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Spotify for ugeblade og magasiner

Få ubegrænset adgang til over 20 Aller-magasiner samt ugebladene Femina og Se & Hør for samme pris som et streamingabonnement.

Skrevet af / 15/06/2015 - 12:11
Spotify for ugeblade og magasiner

Vi skriver ikke så meget om vore konkurrenter i magasinbrancen. Ikke fordi vi har noget imod dem – jo flere blade, desto bedre – men fordi vi normalt hellere vi skrive om det, som vi ved mest om: Teknologi. For eksempel de mange nye streamingtjenester.

Her til morgen lancerede Aller, som udgiver ugeblade og magasiner, imidlertid selv en streamingtjeneste. På tjenesten Pling vil man fremover kunne streame magasiner og ugeblade på samme måde, som vi er blevet vant til bruge Netflix, HBO, Spotify og Tidal.

pling_app_ipad
Læs ugeblade og magsiner på samme måde, som du bruger Spotify eller Netflix. Aller vil give dig – næsten – frit valg på alle hylder for en lille hund om måneden.

Recepten er den velkendte all-you-can-eat-model fra musik- og film-streamingtjenester: Betal en fast, månedlig pris, og få digital adgang til lige så meget indhold, som du orker.

Abonnenterne på Ping-tjenesten betaler 99 kroner om måneden for at få fuld adgang til 23 større og mindre titler, som kan læses på iOS- og Android-enheder.

De blade, som vil kunne streames, er magasinerne Antik & Auktion, Elle, Elle Decoration, Elle Streetstyle, Elle Trendbible, In, Mad!, Mad & Bolig, Mad & Bolig Gourmet, Isabellas, Psykologi, Q, CyclingPlanet, Femina Indret, Isabellas Countryliv,  Maries Idéer, Move, Retro, Vi Unge, Vi Unge Posters, Vi Unge Teen Life, samt ugebladene Femina og Se og Hør.

pling_app_iphone
Sådan ser iPhone-udgaven af Pling ud.

Vi kan se, at forbrugerne i stigende grad efterspørger større valgfrihed på magasiner og ugeblade. Ved at lancere vores egen magasin-streamingtjeneste i Danmark, håber vi på at være helt i front på dette marked, når det for alvor begynder at vokse,” siger magasindirektør hos Aller Media, Charlotte Riparbelli og fortsætter:

Pling er ikke en erstatning for vores printudgivelser, men udover at styrke vores digitale tilstedeværelse vil vi også bruge pling til at indsamle nogle vigtige erfaringer om læseadfærd og forbrug. Det bliver f. eks. interessant at finde ud af, hvor meget og hvor mange udgivelser brugerne læser, når der er ubegrænset adgang til flere end 20 udgivelser.

Pling

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top