Search
Generic filters

Spotify for ugeblade og magasiner

Få ubegrænset adgang til over 20 Aller-magasiner samt ugebladene Femina og Se & Hør for samme pris som et streamingabonnement.

Vi skriver ikke så meget om vore konkurrenter i magasinbrancen. Ikke fordi vi har noget imod dem – jo flere blade, desto bedre – men fordi vi normalt hellere vi skrive om det, som vi ved mest om: Teknologi. For eksempel de mange nye streamingtjenester.

Her til morgen lancerede Aller, som udgiver ugeblade og magasiner, imidlertid selv en streamingtjeneste. På tjenesten Pling vil man fremover kunne streame magasiner og ugeblade på samme måde, som vi er blevet vant til bruge Netflix, HBO, Spotify og Tidal.

pling_app_ipad
Læs ugeblade og magsiner på samme måde, som du bruger Spotify eller Netflix. Aller vil give dig – næsten – frit valg på alle hylder for en lille hund om måneden.

Recepten er den velkendte all-you-can-eat-model fra musik- og film-streamingtjenester: Betal en fast, månedlig pris, og få digital adgang til lige så meget indhold, som du orker.

Abonnenterne på Ping-tjenesten betaler 99 kroner om måneden for at få fuld adgang til 23 større og mindre titler, som kan læses på iOS- og Android-enheder.

De blade, som vil kunne streames, er magasinerne Antik & Auktion, Elle, Elle Decoration, Elle Streetstyle, Elle Trendbible, In, Mad!, Mad & Bolig, Mad & Bolig Gourmet, Isabellas, Psykologi, Q, CyclingPlanet, Femina Indret, Isabellas Countryliv,  Maries Idéer, Move, Retro, Vi Unge, Vi Unge Posters, Vi Unge Teen Life, samt ugebladene Femina og Se og Hør.

pling_app_iphone
Sådan ser iPhone-udgaven af Pling ud.

Vi kan se, at forbrugerne i stigende grad efterspørger større valgfrihed på magasiner og ugeblade. Ved at lancere vores egen magasin-streamingtjeneste i Danmark, håber vi på at være helt i front på dette marked, når det for alvor begynder at vokse,” siger magasindirektør hos Aller Media, Charlotte Riparbelli og fortsætter:

Pling er ikke en erstatning for vores printudgivelser, men udover at styrke vores digitale tilstedeværelse vil vi også bruge pling til at indsamle nogle vigtige erfaringer om læseadfærd og forbrug. Det bliver f. eks. interessant at finde ud af, hvor meget og hvor mange udgivelser brugerne læser, når der er ubegrænset adgang til flere end 20 udgivelser.

Pling

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link