Solid emballage til de nye iPhones

Dbramante vil passe på din investering, hvis du netop har punget ud til en iPhone 6 eller 6 Plus.

De nye iPhone 6 og 6 Plus, som vi har skrevet en hel del om allerede, kan fra i dag købes i danske butikker. Og præcis samtidig med dette er danske dbramante 1928 klar med læderetuier til at beskytte de dyre gadgets.

Firmaet lancerer nu to nye modeller, kaldet “Frederiksberg” og “Copenhagen”, som findes til begge modeller af iPhone 6. “Frederiksberg” har ud over telefonen plads til to kreditkort, mens “Copenhagen” fylder lidt mere og har plads til tre kort, samt sedler og kvitteringer i en indvendig lomme. Begge covers kan opstilles i videomode, så man kan se video uden at skulle holde på telefonen.

Prisen er 249 kroner for et cover i iPhone 6-størrelse og 299 kroner i Plus-størrelse. Coverne kan købes hos Telia, Expert, Fona og Elgiganten.

“Copenhagen”-modellen er i øvrigt et gennemgående design hos dbramante1928s, så man kan få et tilsvarende cover til følgende telefoner og tablets: iPhone 5/5s, iPad Air, iPad 2/3/4, Samsung Galaxy Tab 4, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy S5. Coverne fås i gyldenbrun, mørkebrun, sort og hvid.

Les videre
Exit mobile version