Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Snart er den her

Apples kommende lancering af iPhone 5 er ikke langt væk, hvilket man kan se af den invitation, Apple netop har sendt ud til den amerikanske presse.

Skrevet af / 04/09/2012 - 21:47
Snart er den her

Den næste generation af iPhone er næsten blevet til en legende. Kun få har set den ægte vare, men lige siden iPhone 4S blev lanceret, har medier, bloggere og rent ud sagt de fleste spekuleret vildt om iPhone 5.

Apples invitation blev opsnappet af The Loop, som postede et billede fra inviationen. Billedet viser tallet 12 for datoen, mens skyggen har konturerne af et femtal.

Det gør os ret sikre på, at iPhone 5 faktisk bliver lanceret næste onsdag morgen lokal tid – sammen med iOS 6 og hvem ved? Måske one more thing….

Indtil da må vi bare væbne os med tålmodighed. Tilgængelighed i butikkerne, specifikationer, farver, priser og så videre kan vi bare gætte os til.

Men alle tegn i sol og måne peger på en iPhone med større retina-skærm, meget hurtigere processor, bedre kamera og ikke mindst udvidet funktionalitet gennem iOS 6.

På selve dagen, den 12. september, dækker vi selvfølgelig lanceringen intenst her på lydogbillede.dk.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top