TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Snart er den her

Apples kommende lancering af iPhone 5 er ikke langt væk, hvilket man kan se af den invitation, Apple netop har sendt ud til den amerikanske presse.

forfatter
Publiceret 04/09/2012 - 21:47

Den næste generation af iPhone er næsten blevet til en legende. Kun få har set den ægte vare, men lige siden iPhone 4S blev lanceret, har medier, bloggere og rent ud sagt de fleste spekuleret vildt om iPhone 5.

Apples invitation blev opsnappet af The Loop, som postede et billede fra inviationen. Billedet viser tallet 12 for datoen, mens skyggen har konturerne af et femtal.

Det gør os ret sikre på, at iPhone 5 faktisk bliver lanceret næste onsdag morgen lokal tid – sammen med iOS 6 og hvem ved? Måske one more thing….

Indtil da må vi bare væbne os med tålmodighed. Tilgængelighed i butikkerne, specifikationer, farver, priser og så videre kan vi bare gætte os til.

Men alle tegn i sol og måne peger på en iPhone med større retina-skærm, meget hurtigere processor, bedre kamera og ikke mindst udvidet funktionalitet gennem iOS 6.

På selve dagen, den 12. september, dækker vi selvfølgelig lanceringen intenst her på lydogbillede.dk.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend