TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Smugkig på Windows Phone 8

Den 29. oktober kommer Microsofts seneste operativsystem til smartphones, kun tre dage efter lanceringen af computerversionen af Windows 8.

forfatter
Publiceret 09/10/2012 - 11:13

Som lanceringspartner har Microsoft valgt HTC, som samtidig kommer med de de officielle mobiler Windows Phone 8X by HTC og den billigere model Windows Phone 8S by HTC. Også Nokia forventes at komme med deres topmodel Lumia 920 og den billigere Lumia 820 i forbindelse med lanceringen.

Vi har fået et hurtigt kig på mobilerne, men eftersom de indeholdt en ufærdig version af Windows Phone 8, så kunne man ikke kigge rundt i operativsystemet. For dem, der ligesom os, er nysgerrige omkring hvordan det egentlig kommer til at fungere, findes der nu en video, der viser en hel del af indholdet i det nye operativsystem.

Det er wpcentral, som har lavet en udviklingspakke, hvor man kan emulere en mobil. De har været så venlige at lægge en video ud til os.

Er du meget interesseret, og har du 10 minutter til overs, så se med her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend