Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Smugkig på Windows Phone 8

Den 29. oktober kommer Microsofts seneste operativsystem til smartphones, kun tre dage efter lanceringen af computerversionen af Windows 8.

Skrevet af / 09/10/2012 - 11:13
Smugkig på Windows Phone 8

Som lanceringspartner har Microsoft valgt HTC, som samtidig kommer med de de officielle mobiler Windows Phone 8X by HTC og den billigere model Windows Phone 8S by HTC. Også Nokia forventes at komme med deres topmodel Lumia 920 og den billigere Lumia 820 i forbindelse med lanceringen.

Vi har fået et hurtigt kig på mobilerne, men eftersom de indeholdt en ufærdig version af Windows Phone 8, så kunne man ikke kigge rundt i operativsystemet. For dem, der ligesom os, er nysgerrige omkring hvordan det egentlig kommer til at fungere, findes der nu en video, der viser en hel del af indholdet i det nye operativsystem.

Det er wpcentral, som har lavet en udviklingspakke, hvor man kan emulere en mobil. De har været så venlige at lægge en video ud til os.

Er du meget interesseret, og har du 10 minutter til overs, så se med her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top