Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Skræm livet af en nisse

Underholdning til de spirituøse stunder ved julefrokosten: Råb-af-en-nisse-app.

Skrevet af / 13/12/2013 - 12:52
Skræm livet af en nisse

Der er nogle mobil-apps, som man simpelt hen er nødt til at anskaffe sig, fordi de er så nyttige, at de er helt uundværlige. Og så er der de apps, som man er nødt til at have, fordi de er så absolut gennemført meningsløse, at de bliver underholdende.

Elf Scare, som findes til iPhone, tilhører sandsynligvis den sidste af kategorierne. Der er i al enkelhed tale om en app, hvor man skal skræmme nisser ved at råbe højt og længe af dem. Programmet er danskudviklet, og vil nok være mest populær i den del af julefrokosten, hvor snapseflaskerne er tømt, og slipset allerede er løsnet.

Vi har lavet spillet, fordi vi vil vise, hvad et spil kan få dig til at gøre. Elf Scare er sindsygt grænseoverskridende, når du skal råbe alt, hvad du kan ind i din telefon,” Forklarer Esben Kjær Ravn, der er producer på Elf Scare.

I selve spillet skal du skræmme irriterende nisser ved at råbe af dem i telefonens mikrofon. En nisse spankulerer dumt afsted over en bro på din telefonskærm. Idet du råber ad ham, fryser han af skræk. Hvis du råber højt og længe nok, bliver han helt bleg og skvatter ned fra broen, hvorefter du får point. Så kommer en ny nisse, og skræmmer du også ham ned fra broen, kommer der endnu en nisse osv. Så enkelt er Elf Scare. Jo længere du kan holde til at råbe ad de forbipasserende nisser, desto flere point får du i spillet.

elfscare1

Lykkes det tre nisser at passere forbi dig på broen, er spillet ovre. Herefter kan du kan se, hvor mange point du har fået, og om du har sat en ny High Elf Score. Hvis ikke, er det på den igen, og du kan starte forfra med at råbe.

Elf Scare koster 7 kroner på iTunes

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top