TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Siri elsker robotter

Den stemmestyrede, intelligente assistent, Siri, som med iOS 6 nu er tilgængelig på iPhone 4S, iPhone 5 og den nye iPad, gemmer på et påskeæg. Hun er vild med science fiction-film, især hvis de handler om robotter!

forfatter
Publiceret 04/10/2012 - 13:15

Med opdateringen til iOS 6 fik også stemmestyringsfunktionen Siri en ansigtsløftning. Blandt de nye tricks, som Siri nu har lært, er at åbne apps, poste til Facebook og Twitter, og så har hun fået forstand på film. I USA ved hun, hvad der går i biografen, men hun kan også fortælle os om forskellige film, og hvad de handler om. Man skal bare spørge hende, og den funktion virker også i Danmark.

Men Siris resuméer er… en smule specielle, og desuden afslører hun en større empati med filmenes kunstige intelligenser og robotter end med de levende personer. Det er måske ikke så underligt… Se de sjove svar herunder, og har du selv Siri så prøv at genskabe dem. Måske kan du også finde andre sjove filmbeskrivelser. Hvis du gør, så skriv dem endelig under denne artikel i kommentarfeltet.

Blade Runner (1984)
2001: A Space Odyssey (1968)
Alien (1979)
Inception (2010)
Matrix (1999)
Matrix (1999)
Matrix (1999)
The Wizard of Oz (1939)
Star Trek (2009)
Star Wars (1977)
The Terminator (1984)
Wall-E (2008)
Toy Story (1995)

Kilde: The Verge

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend