Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung Watch One UI 5 bedre til sundhed og søvn

Nu viser Samsung, hvad vi kan forvente af den kommende opdatering til deres Watch-software.

Skrevet af / 07/05/2023 - 11:57
Samsung Watch One UI 5 bedre til sundhed og søvn

Måling af træning og sundhed er en vigtig grund til at have et smart-ur. Nu satser Samsung kraftigt på netop de områder med den kommende opdatering af Samsung Watch. Det skal også hjælpe dig med at holde styr på den vigtige søvn.

blank
Foto: Samsung

Den nye søvncoach er tilpasset otte søvntyper og er også synlig på en parret mobiltelefon. Det skal give et klarere overblik over, hvordan søvnen har været, med måleværdier for søvnfaser, snorken og blodets iltindhold. Uret er også forbundet til SmartThings, så det automatisk kan dæmpe alle enheder, der ellers kunne forstyrre søvnen.

blank
Foto: Samsung

Blandt løbeværktøjerne er der nu kommet realtidsanalyse af løbeturen samt et intervaltræningsprogram, der er skræddersyet til dig. Funktionen finder optimale træningsintensitetsniveauer for opvarmning, fedtforbrænding, kondition, hård træning og maksimal indsats.

Hvis du kan lide at være ude i naturen, er der nu ikke kun muligheder for vandre- og cykelture, men også løb og korte gåture.

blank
Foto: Samsung

Sikkerhedsfunktionerne er desuden skærpet, så SOS-funktionen giver direkte kommunikation med SOS-personale, og data om din placering og helbred bliver indsendt. Hvis du er oppe i alderen, er funktionen, der registrerer, om du er faldet, nu også automatisk slået til.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny kompakt flagskibsmobil fra Asus

10 nye funktioner du skal glæde dig til i iOS 17

Kongen af klapmobiler er tilbage med Motorola Razr 40 Ultra

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Scroll to Top