Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung Watch One UI 5 bedre til sundhed og søvn

Nu viser Samsung, hvad vi kan forvente af den kommende opdatering til deres Watch-software.

Skrevet af / 07/05/2023 - 11:57
Samsung Watch One UI 5 bedre til sundhed og søvn

Måling af træning og sundhed er en vigtig grund til at have et smart-ur. Nu satser Samsung kraftigt på netop de områder med den kommende opdatering af Samsung Watch. Det skal også hjælpe dig med at holde styr på den vigtige søvn.

Foto: Samsung

Den nye søvncoach er tilpasset otte søvntyper og er også synlig på en parret mobiltelefon. Det skal give et klarere overblik over, hvordan søvnen har været, med måleværdier for søvnfaser, snorken og blodets iltindhold. Uret er også forbundet til SmartThings, så det automatisk kan dæmpe alle enheder, der ellers kunne forstyrre søvnen.

Foto: Samsung

Blandt løbeværktøjerne er der nu kommet realtidsanalyse af løbeturen samt et intervaltræningsprogram, der er skræddersyet til dig. Funktionen finder optimale træningsintensitetsniveauer for opvarmning, fedtforbrænding, kondition, hård træning og maksimal indsats.

Hvis du kan lide at være ude i naturen, er der nu ikke kun muligheder for vandre- og cykelture, men også løb og korte gåture.

Foto: Samsung

Sikkerhedsfunktionerne er desuden skærpet, så SOS-funktionen giver direkte kommunikation med SOS-personale, og data om din placering og helbred bliver indsendt. Hvis du er oppe i alderen, er funktionen, der registrerer, om du er faldet, nu også automatisk slået til.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Scroll to Top