Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung udvider FE-serien med Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+

Rygterne var sande. Samsung Galaxy FE er tilbage!

Skrevet af / 04/10/2023 - 15:04
Samsung udvider FE-serien med Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+

Samsung er klar med nye budgetudgaver af deres dyreste mobilprodukter i den såkaldte Fan Edition-serie. Den nye smartphone Galaxy S23 FE samt de to tablets Tab S9 FE og S9 FE+ kommer med en række opgraderinger, og de er den perfekte indgangsbillet til Samsungs omfattende Galaxy-økosystem, forsikrer producenten.

Læs også Tre iPad-dræbere fra Samsung? Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+ og Tab S9 kommer med hhv. 14,6", 12,4" og 11" skærm.

Samsung Galaxy S23 FE

Denne smartphone er første Fan Edition-smartphone siden Samsung Galaxy S21 FE, der kom på markedet tilbage i januar 2022.

Galaxy S23 FE kommer med forbedret design og IP68-certificering for vand- og støvbestandighed, lover Samsung. Skærmen er af typen Dynamic AMOLED 2X, og den måler 6,4″. Men det er kameraet, der skal stjæle rampelyset. Med et 50 Mp højtopløsningsobjektiv og 3x optisk zoom skal man kunne fange selv de fineste detaljer. Og såkaldt Nightography skal gøre det muligt at tage fantastiske billeder i svagt lys.

Galaxy S23 FE byder også på en kraftfuld gaming-oplevelse med sin hurtige 4 nm-processor og 4500 mAh-batteri samt et dampkammer til varmehåndtering.

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23 FE med 6,4″ skærm. (Foto: Samsung)

Den nye mobil fås i farverne Mint, Cream, Graphite, Purple, Indigo og Tangerine, hvoraf de to sidste farvevarianter kun er tilgængelige via Samsungs egen webside.

Læs også Hvad har Samsung tænkt her? Nogle gange er det smart at skrue ned for ambitionerne for at få en mere prisvenlig model. Det er ikke tilfældet her.

Samsung Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+

Samsung lover en responsiv skærmoplevelse med op til 90 Hz opdateringshastighed med begge tablets. Skærmstørrelserne er på henholdsvis 10,9″ og 12,4″. Og sollys skal ikke være nogen hindring takket være ‘Vision Booster’, som forbedrer synligheden i udendørs miljøer ved at optimere farver og kontrast, især i det mørke område af skærmen.

Samsung Galaxy Tab S9 FE
Samsung Galaxy Tab S9 FE med 10,9″ skærm. (Foto: Samsung)

Ligesom den nyeste Galaxy Tab S9-serie har både Tab S9 FE og Tab S9 FE+ fået en IP68-klassificering, der giver forbedret holdbarhed, og Galaxy Tab S9 FE-serien byder desuden på Samsungs ikoniske S Pen, hvilket f.eks. gør det nemt at tage noter på tablet-skærmen.

Begge tablets leveres med 12 Mp ultravidvinkel frontkamera samt et 8 Mp vidvinkel hovedkamera på bagsiden. Derudover byder Tab S9 FE+ på et yderligere 8 Mp ultravidvinkelkamera.

Galaxy Tab S9 FE-serien leveres i fire forskellige farver: Mint, sølv, grå og lavendel.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ med 12,4″ skærm. (Foto: Samsung)

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+ er tilgængelige fra i dag og koster fra hhv. 4.299 kroner og 5.699 kroner for versionerne med Wi-Fi og 128 GB indbygget lager. Begge modeller fås imidlertid også med 5G og med op til 256 GB lager.

Detaljer om priser og tilgængelighed for Galaxy S23 FE i Danmark forventes at blive annonceret i nær fremtid.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top