Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung på vej med kæmpe tablet

Dokumenter fra retssagen mellem Apple og Samsung afslører, at det koreanske firma er på vej med en 11,8” tablet-computer med retina-skærm.

Skrevet af / 31/07/2012 - 09:42
Samsung på vej med kæmpe tablet

Apple og Samsung har travlt med at beskylde hinanden for kopiering af produkter. Derfor tvinges begge firmaer af domstolen til at fremlægge planer for, hvilke produkter de har i deres pipeline. Det kommer der indimellem interessante nyheder ud af, og eksempelvis viser retsdokumenter fra Californien nu, at Samsung allerede i år vil lancere en tablet-computer med en skærm på 11,8”. Det skriver det amerikanske websted, The Verge.

Tablet-computerens kodenavn er ”P10” og den kommer til at byde på 4G/LTE og som nævnt en skærm på 11,8” med en opløsning på 2560 x 1600 pixels og 256 ppi. Til sammenligning har iPad en skærm på 9,7”, en opløsning på 2048 x 1536 pixels og 264 ppi.Vi tør ikke gisne om, præcis hvor stor en 11,8” tablet-computer vil blive, men vi er nok tæt på grænsen for, hvad der er praktisk muligt at håndtere.

Hvad siger du? Ville du købe en tablet på 11,8”?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Apples Min fotostream nedlægges

Mobil med basale funktioner er målrettet skærmtrætte unge

Airtags til Android

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Scroll to Top