TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung på vej med kæmpe tablet

Dokumenter fra retssagen mellem Apple og Samsung afslører, at det koreanske firma er på vej med en 11,8” tablet-computer med retina-skærm.

forfatter
Publiceret 31/07/2012 - 09:42

Apple og Samsung har travlt med at beskylde hinanden for kopiering af produkter. Derfor tvinges begge firmaer af domstolen til at fremlægge planer for, hvilke produkter de har i deres pipeline. Det kommer der indimellem interessante nyheder ud af, og eksempelvis viser retsdokumenter fra Californien nu, at Samsung allerede i år vil lancere en tablet-computer med en skærm på 11,8”. Det skriver det amerikanske websted, The Verge.

Tablet-computerens kodenavn er ”P10” og den kommer til at byde på 4G/LTE og som nævnt en skærm på 11,8” med en opløsning på 2560 x 1600 pixels og 256 ppi. Til sammenligning har iPad en skærm på 9,7”, en opløsning på 2048 x 1536 pixels og 264 ppi.Vi tør ikke gisne om, præcis hvor stor en 11,8” tablet-computer vil blive, men vi er nok tæt på grænsen for, hvad der er praktisk muligt at håndtere.

Hvad siger du? Ville du købe en tablet på 11,8”?

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend