Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung lancerer Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra

Det nye Galaxy Watch 7 kan bl.a. overvåge din sundhed, mens det robuste Galaxy Watch Ultra gør dig klar til vildmarken.

Skrevet af / 10/07/2024 - 15:01
Samsung lancerer Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra

To nye foldbare mobiler var ikke det eneste, Samsung havde på programmet i dag. Den koreanske elektronikgigant har også lanceret to nye smarte ure, Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra, der ifølge pressemeddelelsen skal “levere personlige indsigter og skræddersyede velvære-oplevelser”.

Samsung Galaxy Watch Ultra
Samsung Galaxy Watch Ultra måler 47 mm og er særligt velegnet til brugere med store overarme og håndled. (Foto: Peter Gotschalk)

Samsung Galaxy Watch 7

For så vidt angår Galaxy Watch 7, så er der primært tale om en opgradering af sidste års Galaxy Watch 6- og Galaxy Watch 6 Classic-modeller, og Samsungs smart-ur er stadig baseret på Wear OS.

I år får Watch 7 dog 32 GB indbygget lager i stedet for 16 GB, og der sidder også en ny Exynos W1000-processor under safirglas-skærmen. Desuden er Galaxy Watch 7 det første Galaxy-smart-ur med dual-frekvens GPS, der gør sporingen af din placering mere præcis, selv i tætte bymiljøer.

Urets funktioner inkluderer muligheden for at registrere over 100 træningsformer, og med ‘Body Composition’ kan du få et komplet krops- og fitnessbillede. ‘Heart Rate Monitoring’ giver dig advarsler om unormalt høje eller lave hjertefrekvenser, ligesom ‘Irregular Heart Rhythm Notification’ kan opdage uregelmæssige hjerterytmer. Galaxy Watch 7 kan også overvåge dit blodtryk.

Samsung Galaxy Watch 7
Takket være Galaxy AI kan Samsung Galaxy Watch 7 give dig et samlet billede af din generelle sundhed, som udtrykkes i form af den såkaldte ‘Energy Score’. (Foto: Peter Gotschalk)

Galaxy Watch 7 kommer i to størrelser, 40 mm og 44 mm, der ligesom sidste år har en skærmstørrelse på hhv. 1,3″ og 1,5″. Den lille AMOLED-skærm har en opløsning på 432 x 432 pixel, mens det store ur kan prale af en opløsning på 480 x 480 pixel.

40 mm-modellen fås i farverne Green og Cream, mens den større 44 mm-model vil kunne købes i farverne Green og Silver. Prisen for 40 mm-udgaven af Watch 7 bliver 2.399 kroner, mens 44 mm-modellen af uret kommer til at koste 2.599 kroner.

Samsung Galaxy Watch Ultra

Den helt nye Galaxy Watch Ultra-model er til dem med store overarme og håndled, der elsker ekstremsport og vildmarksliv.

47 mm måler smart-uret, som kommer med 1,5″ S-AMOLED-skærm, der med en maksimal lysstyrke på 3.000 nit lover læsbarhed selv i skarpt sollys. Skærmen kommer også med en dedikeret nattemodus, som uret automatisk skifter til, når det bliver mørkt.

Derudover har Watch Ultra samme Exynos W1000-processor som Watch 7 og et batteri på hele 590 mAh, der lover op til 100 timers batteritid i ‘Power Saving’-tilstand.

Samsung Galaxy Watch Ultra
Selv i forhold til Apple Watch Ultra (til højre) er det nye Samsung Galaxy Watch Ultra en ordentlig moppedreng. (Foto: Peter Gotschalk)

Smart-uret er med en Titanium Grade 4-ramme og 10ATM vandmodstand ekstremt robust, og Galaxy Watch Ultra skal kunne fungere fra 500 meter under havets overflade op til 9.000 meter over havet, lover Samsung.

Watch Ultra har fået tilføjet en ‘Quick Button’, som øjeblikkeligt kan igangsætte og kontrollere træninger, ligesom man kan aktivere en nødsirene, hvis man kommer i en farlig situation.

Samsung Galaxy Watch Ultra
Måling af triathlon er unikt for Samsung Galaxy Watch Ultra, der skal være særligt velegnet til udendørs sport. (Foto: Peter Gotschalk)

Samsung Galaxy Watch Ultra kommer til at koste 5.299 kroner for den eneste model på 47 mm, og uret bliver tilgængeligt i farverne Titanium Gray, Titanium Silver og Titanium White.

Alle de nye smart-ur fra Samsung kommer med One UI Watch 6.0, der inkluderer Galaxy AI. De kan alle købes i butikkerne fra d. 24. juli.

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Læs også:

Samsung lancerer Galaxy Ring i udvalgte lande

Desværre må Danmark undvære Samsungs smarte sundhedsring i første omgang.

Læs mere

Samsung Galaxy Z Flip 6 og Samsung Galaxy Z Fold 6 lanceret med Galaxy AI

Samsung forbedrer sine foldbare smartphones over hele linjen. Blandt nyhederne er Galaxy AI, forbedrede kameraer og mere symmetrisk design.

Læs mere
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top