Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung lancerer Galaxy S IV 15. marts

En blog med gode kilder hos Samsung mener at vide, at Galaxy S IV kommer i de danske butikker i slutningen af april.

Skrevet af / 06/02/2013 - 17:12
Samsung lancerer Galaxy S IV 15. marts

Samsung vil lancere den længe ventede Galaxy S IV den 15. marts. Den koreanske elektronikgigants kommende smartphone flagskib kommer i en sort og en hvid model, og den vil blive tilgængelig på de første markeder – diverse østeuropæiske lande – allerede i midten af april. Det hævder bloggen SamMobile, som citerer unavngivne kilder hos Samsung.

Galaxy S IV koncept illustration fra SamMobile
Galaxy S IV koncept illustration fra SamMobile

Lanceringen vil ske ved en ”Samsung Mobile Unpacked” begivenhed, og invitationerne vil gå ud til pressen i dagene efter Mobile World Congress, som finder sted i Barcelona i slutningen af februar.

Efter østeuropæerne bliver det vores tur i Vesteuropa til at få adgang til Samsung Galaxy S IV, og det samme gælder de fleste asiatiske lande, mens amerikanerne samt Afrika og Australien kommer til at vente indtil maj eller juni.

Samsung-Galaxy-SIV

Den kommende Galaxy S IV kommer angiveligt med meget imponerende specifikationer, herunder en 8 core-processor (Exynos 5 Octa), en 8 core-grafikprocessor (Mali-T658), 4,99” Super AMOLED Full HD display, 2 GB RAM, 13 MP kamera, som kan optage 1080p video, og så selvfølgelig den nyeste Android-version, 4.2.1 Jelly Bean. Modelnavnet bliver GT-I9500.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top