Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung lancerer første Tizen-baserede smartphone

I dag annoncerede Samsung sin første smartphone baseret på Tizen-platformen. Telefonen vil blive fremvist under Tizen Developer Conference i San Francisco den 3. juni.

Skrevet af / 02/06/2014 - 22:26
Samsung lancerer første Tizen-baserede smartphone

Den nye Samsung Z er Samsungs nyeste smartphone og kører på Tizen-platformen. Telefonen vil være tilgængelig i Rusland i tredje kvartal og bliver efter planen lanceret på andre markeder derefter.

Telefonen kommer med en 4,8” S-AMOLED-skærm med HD-opløsning, mens motorkraften bliver leveret af en 2,3 GHz quad-core processor.

Ligesom Samsungs nyeste Android-modeller kommer Tizen-mobilen med Ultra Power Saving Mode, som kan holde telefonen i live, selvom der næsten ikke er strøm tilbage på batteriet. Og ligesom Galaxy S5 har Samsung Z fingeraftrykslæser og hjerterytmescanner.

Samsung Z understøtter 4G/LTE, Bluetooth 4.0 og NFC, mens kameraet har 8 MP. Det indbyggede lager bliver på 16 gigabyte, og Samsung Z understøtter herudover microSD-kort op til 64 gigabyte.

Samsung Z_1Front_Black

Designet adskiller sig fra Samsungs Galaxy-modeller og er mere kantet og lineært. Z-modellen kommer i farverne sort og guld og måler 138.2 x 69.8 x 8.5 mm og vejer 136g.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top