Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung lækker Galaxy S23 FE, Buds FE og Tab S9 FE

Hovsa! Lancering 4. oktober?

Skrevet af / 28/09/2023 - 14:02
Samsung lækker Galaxy S23 FE, Buds FE og Tab S9 FE

Pludselig dukkede en produktside for Samsung Galaxy Buds FE op på Samsungs argentinske hjemmeside. Et produkt, der ikke er lanceret endnu. Ups! Og ikke nok med det, på siden var der også billeder og henvisninger til andre Fan Edition-produkter, som ikke er officielle. Nemlig mobiltelefonen Samsung Galaxy S23 FE og tabletten Samsung Galaxy Tab S9 FE. Sikke noget!

Foto: Samsung

Eftersom det er den produktside, der tilfældigvis blev offentliggjort for tidligt, er det hørepropperne, vi ved mest om nu. De har én driver og tre mikrofoner i hvert stik, aktiv støjreduktion og op til 30 timers spilletid uden ANC. Med støjreduktion har de stadig en spilletid på pæne 21 timer. De har også en ambient mode, kommunikerer via Bluetooth 5.2, er SmartThings-kompatible og kan automatisk skifte mellem tilsluttede enheder.

Videoer af Galaxy S23 FE viser tre kameraer og indikerer, at rygterne om opgraderede kameraer sandsynligvis er sande. Ikke overraskende, da den forrige model var S21 FE med 50 Mp, 12 Mp ultrawide og 8 Mp tele med 3x optisk zoom. Der er også rygter om en Exynos 2200-processor, 6,4 tommer Dynamic AMOLED-skærm med 120 Hz og HDR10+.

Via “Mspoweruser” (Foto: Samsung)

Billeder med specifikationer af Galaxy Tab S9 FE er også blevet lækket. Ifølge dem er det et Exynos 1380-processor, en 1440 x 2304 pixel-skærm og 6 GB hukommelse.

Foto: Samsung

Interessant nok ser man datoen 4. oktober på skærmen, hvis man kigger rigtig godt efter, hvilket sandsynligvis er et fingerpeg om lanceringsdatoen. Det lyder faktisk meget sandsynligt, for det er den samme dato, Google har sat som sin næste lanceringsdato. Det er ikke ualmindeligt, at virksomheder forsøger at stjæle opmærksomheden med konkurrerende begivenheder.

Kilde: Sammobile

Læs også:

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Vi er ikke fans af denne fan edition

Nogle gange er det smart at skrue ned for ambitionerne for at få en mere prisvenlig model. Det er ikke tilfældet her.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Lyd & Billede
Scroll to Top