Samsung Galaxy Note 4 specs lækket

Traditionen tro kan vi vente, at Samsung lancerer en ny Galaxy Note phablet i forbindelse med årets IFA-messe i Berlin. Men specifikationerne kender vi allerede.

Den første Samsung Galaxy Note phablet – en kombination af tablet og smartphone – blev lanceret i forbindelse med IFA 2011 i Berlin ved et arrangement, som den koreanske elektronikgigant kaldte for Samsung Mobile Unpacked. Siden da har Samsung lanceret en ny Note-model ved IFA-messerne i 2012 og 2013, og det forventes, at firmaet ved IFA 2014, som starter om få uger, vil lancere den nyeste phablet-model, Galaxy Note 4. Der er allerede inviteret til pressemøde – et nyt Samsung Mobile Unpacked arrangement – onsdag den 3. september.

Men en indonesisk online-butik, erafone, kunne ikke vente til den officielle lancering og har allerede lagt de komplette specifikationer online på deres hjemmeside.

Her kan man så læse sig til, at Galaxy Note 4 kommer med 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n samt Wi-Fi Direct og derudover Bluetooth 4.0. Skærmen på 5,7” bliver af typen Super AMOLED og får en imponerende opløsning på hele 2560 x 1440 pixel, hvilket svarer til en pixeltæthed på 515 ppi. Styresystemet bliver Android 4.4.3 KitKat, mens det bliver en Snapdragon 805 quad-core processor med 4 gigabyte RAM, der skrive drive værket under skærmen.

Galaxy Note 4 kommer i tre modeller med henholdsvis 16, 32 eller 64 gigabyte indbygget lager, som i alle tilfælde kan udvides med op 128 gigabyte via microSD-kort.

Ret vilde specifikationer synes vi. Hvad synes du?

Les videre
Exit mobile version