TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung Galaxy Note 10.1 i butikkerne næste uge

Med Galaxy Note 10.1 bruger Samsung ideen om smartphonen Galaxy Note i et større format. Den er ikke bare tænkt til at surfe, læse mails og dokumenter med. Man skal faktisk kunne arbejde med den og skabe eget indhold.

forfatter
Publiceret 17/08/2012 - 14:33

På mobilsiden har Samsung et fast greb om markedet med mange succesfulde og enestående modeller. Ikke mindst topmodellen Galaxy S III. Bland tablets ser det ud til at være sværere at skille sig ud, med mange modeller fra forskellige producenter, som alle minder om hinanden. De har selvfølgelig alle forskellige løsninger og kvaliteter, men funktionerne er meget ens.

Galaxy Note 10.1 skiller sig alligevel ud. Især takket være pennen, som ikke bare er et praktisk alternativ til en finger, den tilfører faktisk noget, da det er en trykfølsom pen. Det bliver altså betydelig lettere at skitsere, tegne og skrive i hånden. Tegngenkendelse og hjælpemidler til at gøre resultatet pænere er også indbygget.Noteværktøjet S Note er blevet opdateret for at gøre det endnu nemmere og hurtigere at oprette noter og skitser på farten. Man får også Polaris Office til dokumenter og Adobe Photoshop Touch med til at redigere billeder med penne. Meget godt!

For at drage nytte af den større skærm har man også indført muligheden for at dele skærmen, således at man kan have to forskellige applikationer oppe samtidig. Det gør det for eksempel meget nemt at trække et billede fra en webside til et dokument. Man kan også formindske videoafspilleren, så man for eksempel kan tjekke oplysninger på IMBD uden at behøve at pause filmen.

Specifikationer:
Android 4.0
Skærm: 10,1 tommer 1280×800 LCD
Processor: Quad core 1,4 GHz
Hukommelse: 2 GB
Lagring: 16 GB + microSD
Dobbelt kamera
Trådløst: Wifi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0
Batteri: 7 000 mAh

Galaxy Note 10.1 kan købes i butikkerne allerede i næste uge til en pris på 5.000 kroner.

Vi vil vende tilbage efter weekenden med en test!

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend