Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung Galaxy Fold kan bestilles om 14 dage

Danmark er blandt de første lande i verden, hvor Samsung Galaxy Fold kommer til salg.

Skrevet af / 09/04/2019 - 12:56
Samsung Galaxy Fold kan bestilles om 14 dage

Samsung lancerede den foldbare smartphone Galaxy Fold samtidig med Samsung Galaxy S10 i slutningen af februar. På daværende tidspunkt var det endnu uklart, hvornår den nye mobil ville komme på markedet, men det spørgsmål har vi fået svar på nu.

Allerede fra den 26. april kan du nemlig via Samsungs webside eller mobilselskabet Yousee reservere dit eksemplar af Samsung Galaxy Fold, og leveringen af telefonerne begynder så fra den 3. maj, skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Danmark er blandt de første markeder i verden, hvor Samsung Galaxy Fold bliver kommercielt tilgængelig.

“Med Galaxy Fold har Samsung skabt en helt ny mobilkategori med verdens første foldbare 7,3’’ Infinity Flex Display, der kan foldes i en kompakt enhed, når den er lukket. Vi er stolte over at være blandt de første markeder, som får adgang til denne nye innovative kategori af smartphones. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat af over ti års ingeniørarbejde, der virkelig manifesterer, hvordan vi hos Samsung ser på innovation. Galaxy Fold bygger på, hvad vores forbrugere sætter pris på og forventer af vores produkter, og det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne vælger at udnytte telefonens nye muligheder,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

Galaxy Fold har Samsung største smartphone-skærm

Samsung Galaxy Fold kan både bruges som en helt normal, kompakt smartphone med en coverskærm på enhedens forside, men kan også foldes ud. På indersiden finder vi så Samsungs største smartphone-skærm nogensinde.

(Foto: Producent)

Hele 7,3″ måler denne hovedskærm, som er af typen Dynamic AMOLED og byder på QXGA+-opløsning (2048 x 1536 pixels), mens cover-skærmen på enhedens forside er af typen S-AMOLED, måler 4,6″ og har HD+-opløsning.
Denne nye type smartphone-skærm kommer selvfølgelig med nye funktioner. Med Multi-Active Window kan brugeren nemlig have tre aktive apps kørende op samme tid. Gennem app-kontinuitet muliggør Galaxy Fold glatte overgange mellem den eksterne skærm og hoveddisplayet.

Den vejledende pris for Samsung Galaxy Fold er 15 900 DKK. Alle enheder kommer med Galaxy Buds, et elegant cover beskyttet af kevlar og et års forsikring gennem Samsung Care+.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Huaweis efterfølger vender tilbage

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Scroll to Top