Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung dropper Windows RT tablet

Forbrugerne kender ikke Windows RT, og det koster for mange penge at uddanne markedet, mener Samsung.

Skrevet af / 14/01/2013 - 16:53
Samsung dropper Windows RT tablet

Samsung Ativ Tab, som er den koreanske elektronikgigants Windows RT-baserede tablet-computer – og modstykke til Microsofts egen Surface tablet, bliver ikke lanceret i USA. Det forklarer selskabets amerikanske chef for pc’er og tablet-computere, Mike Abary, i et interview med CNET.

Læs også: Test af Microsoft Surface

Samsungs forhandlere har ikke udvist nævneværdig interesse for produktet, forklarer han, og samtidig er forbrugerne stort set ikke klar over, hvad Windows RT overhovedet er for en størrelse. Her kan man mellem linierne læse, at Samsung mener, Microsoft ikke har været i stand til at kommunikere, hvad forskellen er på Windows RT og Windows 8, og markedet ved ikke rigtig, hvilke fordele man som forbruger kan få ud af RT. Det ville kræve et ”alt for stort løft” og for mange penge at uddanne kunderne om Windows RT, siger Mike Abary.

Læs også: Her svigter Windows 8

Det er Windows RT
Ligner Windows 8 på en prik, men er beregnet til at køre på ARM-processorer, som typisk sidder i tablet-computere og andre lette enheder. Indeholder også den “gamle” desktop-brugerflade, men kan ikke køre “rigtige” Windows-programmer. Kun Windows-apps købt gennem Windows Store.

Læs også: Test af ASUS Vivo Tab RT

Samsung Ativ Tab med Windows RT er allerede blevet lanceret i Danmark, og vi tester tablet-computeren til Lyd & Billede #3/2013.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top