TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Samsung ATIV Tab og S nu i butikkerne

Som rosinen i pølseenden efter HTC og Nokia er Samsung nu klar med en smartphone baseret på Windows Phone 8 og en tablet baseret på Windows RT.

forfatter
Publiceret 18/12/2012 - 15:18

Knap en måned efter konkurrenterne er Samsung nu klar med den Windows Phone 8-baserede smartphone, Samsung ATIV S, som kan købes i butikkerne nu. Det samme gælder den Windows RT-baserede Samsung ATIV Tab.

Begge produkter blev lanceret allerede i august måned i forbindelse med IFA-messen i Berlin, men har altså ladet vente på sig.

ATIV S er en smartphone baseret på Windows 8 Phone. Den er udstyret med en 1.5 GHz dual core-processor med 1GB RAM. 16GB intern hukommelse og plads til microSD. Understøtter HSPA+ og når hastigheder på op til 42Mbit/s. Batteri på 2,300mAh, vejer 135 gram og er 8,7mm. tynd. Kamera på for- og bagside, Bluetooth v 3.0, USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz) og WiFi Direct. Vejledende udsalgspris 4.200 kroner.

ATIV TAB er en tablet baseret på Windows RT. Udstyret med 1.5 GHz dual core-processor med 2GB RAM. 32GB intern hukommelse og plads til microSD på op til 64GB. Batteri på 8,200 mAh, vejer 570 gram og er 8,9 mm. tynd. Kamera på for- og bagside, Bluetooth v 4.0, USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), WiFi Direct, WiFi Channel Bonding, Micro HDMI og understøtter NFC. Vejledende udsalgspris 6.000 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend