Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sådan var første dag på Beep 2012

Beep-messen er i fuld gang i Bella Center i København, og allerede første dag bød på flere spændende nyheder.

Skrevet af / 17/11/2012 - 15:04
Sådan var første dag på Beep 2012

Beep 2012-messen startede med intet mindre end en verdensnyhed, da Microsoft live på scenen kunne afsløre, at kinesiske Huawei til april vil lancere en smartphone med Windows Phone 8-styresystemet.

I første omgang sender de en mellem-model på markedet, men senere på året vil de også lancere en egentlig topmodel. Vi var forbi Huaweis stand for at spørge ind til den, men desværre kunne de ikke afsløre yderligere detaljer, men de lover, at den vil være væsentligt billigere end tilsvarende modeller fra konkurrenterne.

I mellemtiden har Huawei i øvrigt deres nye Android-mobil Quad XL med, så gæsterne på messen som de første i Europa har mulighed for at prøve og købe mobilen.

Prøv de nye Windows-mobiler
I det hele taget har førstedagen budt på en række reelle nyheder. Microsoft er massivt til stede på messen med Windows 8 i alle afskygninger. Specielt deres nye mobiltelefoner med Windows Phone 8 tiltrak en del opmærksomhed, da de først reelt kommer på markedet senere på måneden.På Microsofts stand har du mulighed for at afprøve Windows 8-mobiler fra Nokia og HTC, mens Samsung har deres Windows 8-mobil Ativ S med på deres stand.

HBO skuffede
Vi har skrevet meget om HBO’s kommende streamingtjeneste, hvor vi i Danmark som nogle af de første i verden vil få mulighed for at se hele HBO’s store bagkatalog. I første omgang skulle tjenesten være blevet lanceret midt i oktober, det blev så skudt til sidst i oktober, og nu er der ingen klar udmelding om, hvornår vi kan forvente at se tjenesten.

Det ville vi selvfølgelig meget gerne have spurgt ind til, og HBO havde da også lovet, at publikum ville kunne stille spørgsmål på messen. Men desværre ville de ikke ud med oplysninger, og de forlod messen før tid. Det kan undre, når konkurrencen på streaming-markedet er blevet ekstremt hård herhjemme.

Masser af aktiviteter på scenen
I løbet af dagen var der en del arrangementer på den centrale scene, hvor blandt andet John G. fra Mobilsiden, chefer fra Microsoft og Samsung, Apple-nørder, Android-fanboys og mange andre underholdt om alt fra de nyeste spil over de nyeste mobiler på markedet. Desuden var der diverse konkurrencer, og disse aktiviteter fortsætter weekenden igennem.

Mange spilnyheder
På messen er der også mulighed for at tage et første kig på en hel del spilnyheder. To af de mest interessante er børnespillet Wonderbook: Book of Spells, hvor man med Playstations Move-controller skal lære at kaste trylleformularer fra Harry Potter-universet. Og så vidt vi kunne se på de mange børn, der flokkedes om spillet, så tyder det på, at det bliver et hit.

Et andet spil, som man har mulighed for at tage et første kig på, er det kommende Sim City, der bliver lanceret næste år. Selvom det er en meget tidlig version, så har man mulighed for at prøve kræfter med spillet, og allerede nu tør vi godt sige, at de mange fans af Sim City har noget at glæde sig til.

Som et af de første steder i verden har du desuden mulighed for at finde din indre krigsgud frem og prøve kræfter med God of War: Ascension. Dette ekstremt voldelig Playstation-spil har en stor fanskare herhjemme, og de fans, vi har snakket med, var meget begejstrede for den seneste version.

Slå David Guldager på cyklenMange af standene har en række aktiviteter, du kan prøve kræfter med. Garmin fik for eksempel Beeps egen David Guldager til at trække i cykeltøjet og prøve kræfter med en racercykel, som GPS-firmaet har stillet op. David forsvarede redaktionens ære og fik en nogenlunde anstændig placering, men efterhånden er han rykket længere og længere ned på listen. Du kan selv sørge for, at han rykker endnu længere ned på Garmins stand.

Masser af nyheder
Men overalt på messen er der nyheder og aktiviteter at komme efter, og vi vil holde jer opdateret her på siden. Blandt andet vil vi senere tage et kig på en hjemmebiograf til intet mindre end tre millioner kroner, som Room AV har stillet op og giver demonstration af.

Men vi opfordrer jer selvfølgelig til at komme herud, hvor I selv kan se på sagerne. Og så kom da lige forbi vores stand, nr 35, så giver vi en krammer. Du kan også deltage i vores messekonkurrence, hvor vi udlodder fede præmier hver time.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Nye smart-ure fra Samsung fokuserer på sundhed og udendørsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Danmark lige nu

Budgetmobil og billigt smart-ur fra CMF by Nothing

Google siger farvel til Samsung-chips

Galaxy Unpacked: Så dyr bliver Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny lækage afslører alt!

Rekordsalg af kommende iPhone takket være Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Kæmpe læk af Samsung Galaxy Watch

De næste Google Pixel kommer 13. august

Scroll to Top