TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan kan den nye iPad se ud

En forvokset iPhone med smalle rammer i siderne. Sådan bliver designet på Apples lille iPad ifølge flere medier. Se billederne her.

forfatter
Publiceret 16/08/2012 - 13:03

De vedholdende rygter om, at Apple gør klar til at lancere en lille iPad med en 7-8 tommer skærm, vil bare ikke dø. Seneste nyt på den front er, at iPad mini – eller hvad Apple-folkene nu finder på at døbe den – ikke kommer til at ligne sin storebror, men derimod en forstørret udgave af iPhone og iPod Touch. Det synes både websiden 9to5Mac og iMore at vide.

Mockup af iPad mini sammen med Den nye iPad og iPhone 4S. Foto: 9to5Mac

Ifølge de to medier får mini-iPad’en smalle rammer langs siderne i modsætning til den nuværende iPad, der har lige store rammer hele vejen rundt om skærmen.

Den nye iPad over for iPad mini. Foto: 9to5Mac

iMore hævder samtidig, at den lille iPad bliver lettere og tyndere end den model, vi kender, og prisen kommer til at ligge på omkring 200 dollar – eller hvad der svarer til omkring 1.500 danske kroner.

Læs også: Test af Google Nexus 7

Skal vi tro de oplysninger, er det en særdeles attraktiv pris, som kun er med til at bekræfte rygterne om, at den mindre iPad-model skal konkurrere mod især Googles Nexus 7-tablet, der allerede er blevet særdeles populær på den korte tid, den har været ude på markedet.

Nexus 7 over for iPad mini. Foto: 9to5Mac

Du har sikkert allerede hørt det op til flere gange, men lad os for en god ordens skyld lige opsummere: Ifølge rygterne bliver iPad mini lanceret på et Apple-event den 12. september, hvor der er flere andre store nyheder på programmet – herunder den nye iPhone og iOS 6-styresystemet.

Hvad tænker du om designet på iPad mini ud fra billederne?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend