TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan kan den nye iPad se ud

En forvokset iPhone med smalle rammer i siderne. Sådan bliver designet på Apples lille iPad ifølge flere medier. Se billederne her.

forfatter
Publiceret 16/08/2012 - 13:03

De vedholdende rygter om, at Apple gør klar til at lancere en lille iPad med en 7-8 tommer skærm, vil bare ikke dø. Seneste nyt på den front er, at iPad mini – eller hvad Apple-folkene nu finder på at døbe den – ikke kommer til at ligne sin storebror, men derimod en forstørret udgave af iPhone og iPod Touch. Det synes både websiden 9to5Mac og iMore at vide.

Mockup af iPad mini sammen med Den nye iPad og iPhone 4S. Foto: 9to5Mac

Ifølge de to medier får mini-iPad’en smalle rammer langs siderne i modsætning til den nuværende iPad, der har lige store rammer hele vejen rundt om skærmen.

Den nye iPad over for iPad mini. Foto: 9to5Mac

iMore hævder samtidig, at den lille iPad bliver lettere og tyndere end den model, vi kender, og prisen kommer til at ligge på omkring 200 dollar – eller hvad der svarer til omkring 1.500 danske kroner.

Læs også: Test af Google Nexus 7

Skal vi tro de oplysninger, er det en særdeles attraktiv pris, som kun er med til at bekræfte rygterne om, at den mindre iPad-model skal konkurrere mod især Googles Nexus 7-tablet, der allerede er blevet særdeles populær på den korte tid, den har været ude på markedet.

Nexus 7 over for iPad mini. Foto: 9to5Mac

Du har sikkert allerede hørt det op til flere gange, men lad os for en god ordens skyld lige opsummere: Ifølge rygterne bliver iPad mini lanceret på et Apple-event den 12. september, hvor der er flere andre store nyheder på programmet – herunder den nye iPhone og iOS 6-styresystemet.

Hvad tænker du om designet på iPad mini ud fra billederne?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend