Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sådan fik HTC One sit design

Vi er mildest talt begejstrede for HTC One, som aktuelt er den fedeste smartphone på markedet. Se her, hvordan monstertelefonen fik sit design.

Skrevet af / 02/05/2013 - 16:21
Sådan fik HTC One sit design

Vi lagde ikke fingrene imellem, da vi testede HTC One. Denne telefon taler både til hjerte og hjerne, og vi tøver ikke med at kalde den markedets bedste smartphone lige nu. Heller ikke efter, vi har haft Samsung Galaxy S 4 på testbænken.

HTC One er især opsigtsvækkende på grund af det enestående unibody-design i aluminium. Efter sigende tager det over 200 minutter per telefon at fremstille telefonens kabinetet ud af ét stykke eloxeret alumnium, som bearbejdes og beskæres af en CNC-maskine.

Og HTC ved godt selv, at de her har begået et produkt, som er noget ganske særligt. Derfor har det taiwanesiske selskab drejet en video, som fortæller “behind-the-scenes” historien om, hvordan HTC One blev til. Se den under denne artikel.

Hvem synes i øvrigt, at videoen er meget Apple-agtig?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top