Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sådan fik HTC One sit design

Vi er mildest talt begejstrede for HTC One, som aktuelt er den fedeste smartphone på markedet. Se her, hvordan monstertelefonen fik sit design.

Skrevet af / 02/05/2013 - 16:21
Sådan fik HTC One sit design

Vi lagde ikke fingrene imellem, da vi testede HTC One. Denne telefon taler både til hjerte og hjerne, og vi tøver ikke med at kalde den markedets bedste smartphone lige nu. Heller ikke efter, vi har haft Samsung Galaxy S 4 på testbænken.

HTC One er især opsigtsvækkende på grund af det enestående unibody-design i aluminium. Efter sigende tager det over 200 minutter per telefon at fremstille telefonens kabinetet ud af ét stykke eloxeret alumnium, som bearbejdes og beskæres af en CNC-maskine.

Og HTC ved godt selv, at de her har begået et produkt, som er noget ganske særligt. Derfor har det taiwanesiske selskab drejet en video, som fortæller “behind-the-scenes” historien om, hvordan HTC One blev til. Se den under denne artikel.

Hvem synes i øvrigt, at videoen er meget Apple-agtig?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top