TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan fik HTC One sit design

Vi er mildest talt begejstrede for HTC One, som aktuelt er den fedeste smartphone på markedet. Se her, hvordan monstertelefonen fik sit design.

forfatter
Publiceret 02/05/2013 - 16:21

Vi lagde ikke fingrene imellem, da vi testede HTC One. Denne telefon taler både til hjerte og hjerne, og vi tøver ikke med at kalde den markedets bedste smartphone lige nu. Heller ikke efter, vi har haft Samsung Galaxy S 4 på testbænken.

HTC One er især opsigtsvækkende på grund af det enestående unibody-design i aluminium. Efter sigende tager det over 200 minutter per telefon at fremstille telefonens kabinetet ud af ét stykke eloxeret alumnium, som bearbejdes og beskæres af en CNC-maskine.

Og HTC ved godt selv, at de her har begået et produkt, som er noget ganske særligt. Derfor har det taiwanesiske selskab drejet en video, som fortæller “behind-the-scenes” historien om, hvordan HTC One blev til. Se den under denne artikel.

Hvem synes i øvrigt, at videoen er meget Apple-agtig?

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend