Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Sådan bliver Samsung Galaxy S IV

Forgængeren bliver af mange betragtet som verdens bedste smartphone. Den kommer i løbet af det nye år, og nu begynder mere troværdige rygter om specifikationerne at dukke op på nettet.

Skrevet af / 19/12/2012 - 15:10
Sådan bliver Samsung Galaxy S IV

Vi har tidligere skrevet, at efterfølgeren til Samsung Galaxy S III kunne være på trapperne allerede til februar 2013, og selvom den historie på intet tidspunkt er blevet officielt bekræftet, så kaster nye rygter benzin på spekulationsbålet.

Hvor vi altså tidligere har hørt, at Samsung ville lancere Samsung Galaxy S IV i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, så påstår de nyeste rygter, at en slags lancering kan ske allerede i forbindelse med CES-messen, som finder sted i Las Vegas til januar. Det bliver næppe den endelige model, men snarere en prototype udstyret med en 5” Super AMOLED Full HD-skærm, som Samsung skulle have klar til vinterens store teknologi-messe.

Skal vi tro på rygterne, som er blevet bragt på bane af Phonearena.com, så skulle den nye skærm have en helt vanvittigt høj opløsning på hele 441 ppi, hvilket – hvis det er sandt – tæver Apples retina-skærm, som sidder i de nyeste iPhone- og iPad-modeller, noget så eftertrykkeligt ud af banen!

Den færdige Samsung Galaxy S IV dukker med stor sandsynlighed op før sommeren 2013, og det bliver altså noget af en moppedreng, hvis vi skal tro rygterne om den 5” store Full HD-skærm. Her er de øvrige specifikationer, vi har kunnet snuse os frem til:

  • Cortex-A15 2 GHz quad-core processor
  • Adonis Exynos 5400 Series chipset
  • 5″ 1080p Super AMOLED
  • 2.500 mAh-batteri
  • 441 PPI (pixels per inch)
  • 13 MP kamera
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Bluetooth, NFC, Wi-Fi
  • microUSB
  • Størrelse og vægt: mindre end 8 mm, 125 g
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top