TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan bliver Samsung Galaxy S IV

Forgængeren bliver af mange betragtet som verdens bedste smartphone. Den kommer i løbet af det nye år, og nu begynder mere troværdige rygter om specifikationerne at dukke op på nettet.

forfatter
Publiceret 19/12/2012 - 15:10

Vi har tidligere skrevet, at efterfølgeren til Samsung Galaxy S III kunne være på trapperne allerede til februar 2013, og selvom den historie på intet tidspunkt er blevet officielt bekræftet, så kaster nye rygter benzin på spekulationsbålet.

Hvor vi altså tidligere har hørt, at Samsung ville lancere Samsung Galaxy S IV i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, så påstår de nyeste rygter, at en slags lancering kan ske allerede i forbindelse med CES-messen, som finder sted i Las Vegas til januar. Det bliver næppe den endelige model, men snarere en prototype udstyret med en 5” Super AMOLED Full HD-skærm, som Samsung skulle have klar til vinterens store teknologi-messe.

Skal vi tro på rygterne, som er blevet bragt på bane af Phonearena.com, så skulle den nye skærm have en helt vanvittigt høj opløsning på hele 441 ppi, hvilket – hvis det er sandt – tæver Apples retina-skærm, som sidder i de nyeste iPhone- og iPad-modeller, noget så eftertrykkeligt ud af banen!

Den færdige Samsung Galaxy S IV dukker med stor sandsynlighed op før sommeren 2013, og det bliver altså noget af en moppedreng, hvis vi skal tro rygterne om den 5” store Full HD-skærm. Her er de øvrige specifikationer, vi har kunnet snuse os frem til:

  • Cortex-A15 2 GHz quad-core processor
  • Adonis Exynos 5400 Series chipset
  • 5″ 1080p Super AMOLED
  • 2.500 mAh-batteri
  • 441 PPI (pixels per inch)
  • 13 MP kamera
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Bluetooth, NFC, Wi-Fi
  • microUSB
  • Størrelse og vægt: mindre end 8 mm, 125 g

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend