Android

Huawei er klar med P9 Lite. Efterfølgeren til én af sidste års overraskende salgssuccesser.
forfatter

I 2015 solgte Huawei på verdensplan flere end 10 millioner styk af P8 Lite, som også blev den første mobil fra den kinesiske producent, der har solgt bedre globalt end på hjemmemarkedet i Kina.

Også i Danmark solgte P8 Lite ganske godt, og det er sikkert grunden til, at Huawei nu er klar med en efterfølger i samme prisklasse: Huawei P9 Lite.

Foto: Huawei
Foto: Huawei

Den rammer butikkerne den 30. maj, men kan allerede forudbestilles nu hos flere forhandlere.

Mobilen kommer bl.a. med 5,2” Full HD-skærm, fingeraftrykslæser, hele 3 GB RAM og Huaweis egen HiSilicon Kirin650 octa-core processor.

Den er også udstyret med 13 MP kamera og et frontkamera på 8 MP.

Huawei P9 Lite kan købes hos Elgiganten, Dansk Supermarked og gennem alle landets mobiloperatører. Prisen bliver 2.499 kroner. Den fås i farverne sort, hvid og guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.