TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PocketBook InkPad Color: e-bogslæser med farver

E-bogslæser til farverige illustrationer.

PocketBook InkPad Color har, som navnet antyder, farveskærm, hvilket slet ikke er normalt for en e-bogslæser. De fås stort set kun med e-ink i sort, og mens det fungerer storartet på tekst, er det mindre festligt på billeder, tegneserier og illustrationer.

Men nu kan man altså se dem i farver på e-bogslæserens 7,8 tommers E Ink Kaleido-skærm med 300 dpi opløsning fra 1872 x 1404 pixels. Skærmen understøtter også lydbøger og har en tekst-til-tale-funktion.

E-bogslæseren har også Bluetooth, så man kan tilslutte hovedtelefoner. Lagringskapaciteten er på 16 gigabytes, men man kan bruge et microSD-kort, hvis man har brug for at lagre endnu flere filer.

Vægten er opgivet til 225 gram, prisen bliver ca. 2.300 kroner, og e-bogslæseren er i handelen om et par uger.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.