TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

PocketBook InkPad Color: e-bogslæser med farver

E-bogslæser til farverige illustrationer.

forfatter
Publiceret 17/02/2021 - 11:33

PocketBook InkPad Color har, som navnet antyder, farveskærm, hvilket slet ikke er normalt for en e-bogslæser. De fås stort set kun med e-ink i sort, og mens det fungerer storartet på tekst, er det mindre festligt på billeder, tegneserier og illustrationer.

Men nu kan man altså se dem i farver på e-bogslæserens 7,8 tommers E Ink Kaleido-skærm med 300 dpi opløsning fra 1872 x 1404 pixels. Skærmen understøtter også lydbøger og har en tekst-til-tale-funktion.

E-bogslæseren har også Bluetooth, så man kan tilslutte hovedtelefoner. Lagringskapaciteten er på 16 gigabytes, men man kan bruge et microSD-kort, hvis man har brug for at lagre endnu flere filer.

Vægten er opgivet til 225 gram, prisen bliver ca. 2.300 kroner, og e-bogslæseren er i handelen om et par uger.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend