TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Pænere og lettere PlayStation 3

I år håbede mange nok, at vi endelig ville få PlayStation 4 at se – men i stedet vælger Sony at lancere endnu en ny udgave af PlayStation 3, der nu er endnu mindre og lettere end sine to forgængere.

forfatter
Publiceret 21/09/2012 - 13:25

Den nye PS3 er 20 procent lettere og en fjerdedel mindre end sin forgænger, den såkaldte PS3 Slim, som igen er mindre end den første model, der kom i 2007.

Den nye PlayStation 3 kan du få i to forskellige modeller og farver, en harddisk på 500 GB eller flash-hukommelse på 12 GB. Farverne du kan vælge imellem er sort eller hvid (men vi håber, at 4´eren, når den kommer, findes i flere sjove farver..)Den 28. september kan du købe 500 GB-modellen til en pris på ca. 299 euro. Vil du have 12 GB-modellen med SSD, må du vente til den 12. oktober og betale ca. 229 euro. Danske priser er i skrivende stund ikke på plads.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend