Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Pænere og lettere PlayStation 3

I år håbede mange nok, at vi endelig ville få PlayStation 4 at se – men i stedet vælger Sony at lancere endnu en ny udgave af PlayStation 3, der nu er endnu mindre og lettere end sine to forgængere.

Skrevet af / 21/09/2012 - 13:25
Pænere og lettere PlayStation 3

Den nye PS3 er 20 procent lettere og en fjerdedel mindre end sin forgænger, den såkaldte PS3 Slim, som igen er mindre end den første model, der kom i 2007.

Den nye PlayStation 3 kan du få i to forskellige modeller og farver, en harddisk på 500 GB eller flash-hukommelse på 12 GB. Farverne du kan vælge imellem er sort eller hvid (men vi håber, at 4´eren, når den kommer, findes i flere sjove farver..)Den 28. september kan du købe 500 GB-modellen til en pris på ca. 299 euro. Vil du have 12 GB-modellen med SSD, må du vente til den 12. oktober og betale ca. 229 euro. Danske priser er i skrivende stund ikke på plads.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top