Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus indgår strategisk samarbejde med Hasselblad

Sammen har de to virksomheder allerede skabt Hasselblad Camera for Mobile i den nye OnePlus 9-serie, der lanceres den 23. marts kl. 15.00.

Skrevet af / 08/03/2021 - 11:58
OnePlus indgår strategisk samarbejde med Hasselblad

De seneste topmobiler fra kinesiske OnePlus har fået topkarakterer i vores anmeldelser. Men når det gælder kameraet, har OnePlus længe haltet efter konkurrenterne fra Apple, Samsung og Huawei.

Læs også Her er læsernes overraskende vinder af den store kamerablindtest! Vi spurgte, læserne svarede. Med næsten 4.500 stemmer er iPhone 11 blevet kåret som vinder af kamerablindtesten.

OnePlus 9-serien – de næste flagskibsmodeller fra den kinesiske producent – bliver lanceret den 23. marts, og denne gang kommer der andre boller på suppen for så vidt angår kameraet, fortæller OnePlus i en pressemeddelelse.

Kineserne har således indgået et samarbejde med den ikoniske kameraproducent Hasselblad, der de seneste 80 år har været førende inden for kamerateknologi. Hasselblad har i mange år været anvendt af verdens bedste fotografer og er f.eks. kameraet, der har indfanget Armstrongs første skridt på månen.

Samarbejdet starter med software og udvides til flere dimensioner i løbet af de næste tre år. De to parter vil i fællesskab udvikle nye billedteknologier og fortsætte med at forbedre Hasselblad Camera for Mobile for at kunne tilbyde en endnu bedre kvalitet og brugeroplevelse for OnePlus’ brugere.

“OnePlus har altid prioriteret en premium brugeroplevelse højere end alt andet. Et af vores strategiske fokusområder er at forbedre kameraoplevelsen i vores smartphones, hvilket vi vil gøre med ekspertise fra legendariske Hasselblad,” siger Pete Lau, grundlægger og administrerende direktør for OnePlus.

De nye mobiler i OnePlus 9-serien lanceres den 23. marts kl. 15.00 dansk tid. (Foto: OnePlus)

Hasselblad i OnePlus 9

Som nævnt kommer de nye mobiler i OnePlus 9-serien med kamerasystemet Camera for Mobile udviklet i samarbejde med Hasselblad.

Derudover tilbyder OnePlus 9-serien en Sony IMX789-sensor til den største og mest avancerede hovedkamera-sensor nogensinde på en OnePlus-enhed.

Med 12-bit RAW farvedybde bliver kameraoplevelsen op til 64 gange mere farverig end før, hvilket giver mere dynamiske og levende billeder, og giver professionelle fotografer bedre muligheder for redigering, lover OnePlus.

Hasselblad Camera for Mobile tilbyder også forbedret HDR-videooptagelse og understøtter optagelse i 4K 120 fps og 8K 30 fps video.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Lille, let og lysstærk

Kompakt superzoom til fuldformat

Får længe ventede opdateringer

Lille kamerataske med masser af plads

Hurtigere og mere brugbart flagskib

Kompakt 100 MP kamera fra Hasselblad

Lover bedre lyd på op til 250 meters afstand

Kompakt og let makro til Lumix-kameraer

Belkin vil revolutionere "selfie-videoerne"

Tjek hvad Kodak har gjort her

Udviklet i samarbejde med Leica

Kamera der tåler det meste

0
Scroll to Top