TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OnePlus indgår strategisk samarbejde med Hasselblad

Sammen har de to virksomheder allerede skabt Hasselblad Camera for Mobile i den nye OnePlus 9-serie, der lanceres den 23. marts kl. 15.00.

De seneste topmobiler fra kinesiske OnePlus har fået topkarakterer i vores anmeldelser. Men når det gælder kameraet, har OnePlus længe haltet efter konkurrenterne fra Apple, Samsung og Huawei.

Her er læsernes overraskende vinder af den store kamerablindtest! Vi spurgte, læserne svarede. Med næsten 4.500 stemmer er iPhone 11 blevet kåret som vinder af kamerablindtesten.

OnePlus 9-serien – de næste flagskibsmodeller fra den kinesiske producent – bliver lanceret den 23. marts, og denne gang kommer der andre boller på suppen for så vidt angår kameraet, fortæller OnePlus i en pressemeddelelse.

Kineserne har således indgået et samarbejde med den ikoniske kameraproducent Hasselblad, der de seneste 80 år har været førende inden for kamerateknologi. Hasselblad har i mange år været anvendt af verdens bedste fotografer og er f.eks. kameraet, der har indfanget Armstrongs første skridt på månen.

Samarbejdet starter med software og udvides til flere dimensioner i løbet af de næste tre år. De to parter vil i fællesskab udvikle nye billedteknologier og fortsætte med at forbedre Hasselblad Camera for Mobile for at kunne tilbyde en endnu bedre kvalitet og brugeroplevelse for OnePlus’ brugere.

“OnePlus har altid prioriteret en premium brugeroplevelse højere end alt andet. Et af vores strategiske fokusområder er at forbedre kameraoplevelsen i vores smartphones, hvilket vi vil gøre med ekspertise fra legendariske Hasselblad,” siger Pete Lau, grundlægger og administrerende direktør for OnePlus.

De nye mobiler i OnePlus 9-serien lanceres den 23. marts kl. 15.00 dansk tid. (Foto: OnePlus)

Hasselblad i OnePlus 9

Som nævnt kommer de nye mobiler i OnePlus 9-serien med kamerasystemet Camera for Mobile udviklet i samarbejde med Hasselblad.

Derudover tilbyder OnePlus 9-serien en Sony IMX789-sensor til den største og mest avancerede hovedkamera-sensor nogensinde på en OnePlus-enhed.

Med 12-bit RAW farvedybde bliver kameraoplevelsen op til 64 gange mere farverig end før, hvilket giver mere dynamiske og levende billeder, og giver professionelle fotografer bedre muligheder for redigering, lover OnePlus.

Hasselblad Camera for Mobile tilbyder også forbedret HDR-videooptagelse og understøtter optagelse i 4K 120 fps og 8K 30 fps video.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.