Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus indgår strategisk partnerskab med Elgiganten i Norden

OnePlus og Elgiganten har netop annonceret et nyt partnerskab på tværs af alle de nordiske lande.

Skrevet af / 14/11/2019 - 14:07
OnePlus indgår strategisk partnerskab med Elgiganten i Norden

Indtil nu har du kun kunnet købe OnePlus’ mobiler – såsom OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro McLaren – hos teleoperatørerne og på firmaets egen webside. Men nu kommer de kinesiske smartphones ud til langt flere forbrugere. OnePlus og Elgiganten har nemlig underskrevet en kontrakt, at Elgiganten fra denne uge vil sælge OnePlus’ smartphones både online og i deres fysiske butikker.

“Med det nye partnerskab får vi mulighed for at tilbyde de anmelderroste OnePlus-produkter til endnu flere forbrugere i Norden. Vi stræber altid efter at give vores kunder et bredt udvalg af den bedste forbrugerelektronik på markedet, og OnePlus’ produkter har længe været efterspurgte blandt vores kunder. Vi er derfor glade for at kunne sælge OnePlus’ produkter allerede fra denne uge – både online og i butikkerne,” siger Farshad Samsami, nordisk salgsdirektør i Elgiganten.

Allerede fra denne uge kan du købe smartphones fra OnePlus i over 400 Elgiganten-butikker i hele Norden. (Foto: OnePlus)

OnePlus’ produkter lander i over 400 butikker

OnePlus’ produkter kommer til at blive solgt i flere end 400 butikker på tværs af hele Norden.

“Det nye partnerskab understreger den hastige vækst, som vi oplever i Norden, og vi er glade for at indgå denne aftale med netop Elgiganten, der jo er den største retail forhandler i Danmark. Vi er samtidig glade for, at det falder sammen med vores nye 7T-serie, der netop er blevet lanceret, og som er blevet taget godt imod af både anmeldere og forbrugere”, siger Marie Feldborg, marketingdirektør, OnePlus Danmark.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top