Search
Generic filters
 itemprop

OnePlus er klar med 120 Hz Fluid Display-skærme i 2020

Den kommende OnePlus 8-serie får formentlig ny skærmteknologi.

Topchef i OnePlus Pete Lau har på Twitter postet to videoer, der fremviser den nye 120 Hz skærm, som vi regner med at se i mindst én af OnePlus’ nye smartphones i den kommende OnePlus 8-serie.

I 2019 lancerede OnePlus adskillige mobiler med 90 Hz-skærm – herunder OnePlus 7 Pro og Oneplus 7T – og den hurtige refresh-rate gav en langt mere flydende og hurtig brugeroplevelse end på de fleste konkurrerende mobiler.

Den højere opdateringshastighed betyder nemlig, at hele brugerfladen på mobilen – alle menuer, ikoner og animationer – vises med flere billeder i sekundet end ellers.

Og nu er OnePlus altså klar til at gå fra 90 Hz til 120 Hz, hvilket skal gøre bl.a. scrolling-oplevelsen ekstremt flydende og endnu mere responsiv.

annonce

MEMC

De nye OnePlus-mobiler får 2K AMOLED-skærme, som leveres af Samsung, og ud over den højere opdateringsfrekvens har OnePlus også fået indbygget såkaldt bevægelsesudjævningsteknologi, MEMC (motion estimation and motion compensation), som er en metode, vi kender fra TV’er.

annonce

MEMC er designet til at få videoer til at se bedre ud ved at øge antallet af “frames” i billedet. Dermed optimeres videoindhold, som originalt er optaget med 24 fps eller 30 fps, så det kan afspilles med mindst 60 fps og skærmens høje opdateringsfrekvens dermed udnyttes bedre.

annonce

Desuden kan vi forvente en høj lysstyrke på op til 1.000 nit, hvilket skulle kunne garantere, at mobilen også kan bruges uden besvær i stærkt sollys.

Du kan læse mere om OnePlus’ nye skærmteknologi i dette blog-indlæg på firmaets eget webforum.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også