Search
Generic filters

OnePlus er klar med 120 Hz Fluid Display-skærme i 2020

Den kommende OnePlus 8-serie får formentlig ny skærmteknologi.

Topchef i OnePlus Pete Lau har på Twitter postet to videoer, der fremviser den nye 120 Hz skærm, som vi regner med at se i mindst én af OnePlus’ nye smartphones i den kommende OnePlus 8-serie.

I 2019 lancerede OnePlus adskillige mobiler med 90 Hz-skærm – herunder OnePlus 7 Pro og Oneplus 7T – og den hurtige refresh-rate gav en langt mere flydende og hurtig brugeroplevelse end på de fleste konkurrerende mobiler.

Den højere opdateringshastighed betyder nemlig, at hele brugerfladen på mobilen – alle menuer, ikoner og animationer – vises med flere billeder i sekundet end ellers.

Og nu er OnePlus altså klar til at gå fra 90 Hz til 120 Hz, hvilket skal gøre bl.a. scrolling-oplevelsen ekstremt flydende og endnu mere responsiv.

MEMC

De nye OnePlus-mobiler får 2K AMOLED-skærme, som leveres af Samsung, og ud over den højere opdateringsfrekvens har OnePlus også fået indbygget såkaldt bevægelsesudjævningsteknologi, MEMC (motion estimation and motion compensation), som er en metode, vi kender fra TV’er.

MEMC er designet til at få videoer til at se bedre ud ved at øge antallet af “frames” i billedet. Dermed optimeres videoindhold, som originalt er optaget med 24 fps eller 30 fps, så det kan afspilles med mindst 60 fps og skærmens høje opdateringsfrekvens dermed udnyttes bedre.

Desuden kan vi forvente en høj lysstyrke på op til 1.000 nit, hvilket skulle kunne garantere, at mobilen også kan bruges uden besvær i stærkt sollys.

Du kan læse mere om OnePlus’ nye skærmteknologi i dette blog-indlæg på firmaets eget webforum.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Asus ZenFone 7 Pro

  Vejl.pris 6599 kr Bedste ZenFone til dato

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Vejl.pris 10200 kr Galaxy Note 20 overrasker på flere måder

  Motorola Moto g 5G plus

  Vejl.pris 2699 kr Den billigste 5G-mobil på markedet

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.