Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHED

OnePlus 7 Pro får en af markedets bedste mobilskærme

Selvom prisen givetvis bliver lavere, får den kommende OnePlus 7 Pro en skærm, der er mindst lige så god som skærmene på Samsung Galaxy S10+ og iPhone Xs Max.

Skrevet af / 29/04/2019 - 15:03
OnePlus 7 Pro får en af markedets bedste mobilskærme

DisplayMate, som sammen med DxOMark er verdens førende eksperter inden for benchmarks af skærmteknologi, har allerede fået lejlighed til at kigge på den kommende OnePlus 7 Pro topmobil, som den kinesiske mobilproducent lancerer den 14. maj.

Og selvom DisplayMate endnu ikke har offentliggjort selve den dybdegående test, har eksperterne allerede løftet sløret for resultatet. A+ lyder bedømmelsen, hvilket placerer OnePlus Pro 7 i den absolutte topkategori sammen med smartphones som Samsung Galaxy S10+ og Apple iPhone Xs Max, selvom OnePlus-modellen givetvis kommer til at koste noget mindre end konkurrenterne.

OnePlus holder kortene tæt på kroppen, når det gælder den kommende topmodel, men i et interview, som firmaets grundlægger og topchef, Pete Lau, for nylig gav til The Verge, talte ham om, at mobilens skærm ville komme til at “redefinere hurtig og glat”, ligesom han beskrev skærmen som “super-smooth and very crisp.”

I dag fulgte OnePlus så op med en pressemeddelelse, som løfter sløret for endnu et par detaljer om skærmen.

“Hvad enten det handler om farvegengivelse, lysstyrke, kontrast eller pixel-tæthed, scorer OnePlus 7 Pro usædvanligt højt på alle parametre, hvilket betyder, at telefonen tilbyder en markant bedre og skarpere skærmoplevelse for brugerne,” skriver OnePlus og fortsætter:

“Derudover har skærmen også modtaget en ’Safety for Eyes’-certificering fra det uafhængige test- og certificeringsinstitut VDE for dens mulighed for bedre at filtrerer skadeligt blåt lys. På OnePlus 7 Pro bliver det blandt andet muligt at tilpasse lysstyrke og farvetemperatur, så hver enkelt bruger får den bedst mulige oplevelse med telefonen.”

I følge The Verge kommer skærmen på OnePlus 7 Pro med en opdateringshastighed på 90Hz. Det svarer til 90 fps, hvilket i praksis ville betyde væsentligt glattere animationer og i det hele taget en mere flydende oplevelse.

DisplayMate udgiver en dybdegående artikel om skærmen i OnePlus 7 Pro den 14. maj, samme dag som OnePlus lancerer den nye telefon ved tre globale events i New York, London og Bangalore.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top