TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

OnePlus 3 er en realitet

Læs om pris, specifikationer og tilgængelighed her.

forfatter
Publiceret 15/06/2016 - 00:20

Vi skrev forrige uge om OnePlus 3, som blev officielt lanceret i dag ved et arrangement, som foregik i Virtual Reality.

Og nu hvor den nye billige high-end mobil er en realitet, tager vi et kig på de kolde kendsgerninger: Hvad kan den og hvornår og hvor kan du købe den?

De sidste to spørgsmål er hurtige at svare på. Telefonen er tilgængelig nu og kan købes af alle via OnePlus’ egen webside. Prisen er 2.990 kroner, og i skrivende stund koster forsendelsen gratis.

Vi var meget begejstrede for forgængeren, OnePlus 2, og til prisen ser det ud til, at man får endnu mere for pengene med OnePlus 3, hvis man kigger på specifikationer og hardware.

Mobilen er fremstillet af anodiseret aluminium og måler blot 7,35 mm. Designet er også mere afrundet end tidligere, hvilket er en klar forbedring.

Foto: OnePlus
Foto: OnePlus

AMOLED-skærmen er stadig på 5,5”, og kommer som OnePlus 2 med Full HD-opløsning. Men når det gælder processor og RAM, er der forbedringer på programmet. OnePlus 3 kommer med Qualcomms Snapdragon 820 processor og har hele 6 GB RAM indbygget. Som forgængeren har den 64 GB lager, der vel at mærke ikke kan udvides via microSD-kort. Men det kunne forgængeren nu heller ikke.

OnePlus 3 har til gengæld fået NFC og en ny teknologi til hurtig opladning af batteriet, som OnePlus kalder for Dash Charge. Angiveligt kan batteriet lades op fra 0 til 60% på 30 minutter. Opladningen sker via USB-C.

Kameraet er også blevet forbedret og er nu på 16 MP med f/2.0 blænde og automatisk HDR, mens frontkameraet nu er på 8 MP med en pixelstørrelse på 1.4 µm.

Mobilen er baseret på Android 6.0 Marshmallow med OnePlus’ eget OxygenOS brugerflade på toppen.

Foto: OnePlus
Foto: OnePlus

Specifikationer
Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow med Oxygen OS
Skærm: 5,5″ AMOLED, 1920 x 1080, 401 ppi
Processor: 2,2 GHz Snapdragon 820 quad-core
Hukommelse: 6 GB RAM / 64 GB lager
Kamera: 16 MP + 8 MP
Trådløst: 4G/LTE, 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, NFC
Mål: 152,7 x 74,7 x 7,35 mm
Vægt: 158 g
Batteri: 3000 mAh

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend