Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Også LG klar med AirPlay-højttaler

Terningen er kastet. Sådan ser det i hvert fald ud, hvis du investerer i LG's kommende AirPlay-højttaler. Desuden lancerer LG en Bluetooth-højttaler med docking til både iOS og Android.

Skrevet af / 15/06/2012 - 11:49
Også LG klar med AirPlay-højttaler

LG lancerer en ny produktfamilie af dockinghøjttalere til Android og iOS. Den ny familie består blandt andet af ND8520N og ND5520N.

ND8520N er optimeret til opkobling mod Apple-mobiler via AirPlay. Den er lavet i et  iøjnefaldende terningdesign og har en , ifølge LG, ”ukompliceret” grænseflade bestående af en smartphone-lignende touch-skærm. Hvis brugeren f.eks. trækker fingeren hen over den ene skærm, åbnes menuen for musikafspilning, samtidig med at den anden skærm viser en menu med højttalerens øvrige funktioner inklusive FM-radio.ND8520N’s kompakte 2.1-højttaler leverer lyd på 80 W. Højttalerens indbyggede subwoofer giver basgengivelse med minimalt tab, så lyden får både skarphed og dybde. Opkoblingsmulighederne øges yderligere takket være USB-indgangen, der f.eks. kan benyttes til at afspille MP3- og WMA-filer på ND8520N. FM-radio med vækkefunktion er indbygget. Samtlige funktioner er tilgængelige via dockinghøjttalerens fjernbetjening samt LG’s Bluetooth-applikation til smartphones.

ND5520N er en 2-kanalshøjttaler på 30 W er kompatibel med både iOS og Android. Den understøtter ikke AirPlay. I stedet sørger Bluetooth for den trådløse streaming. Dertil kommer ND5520N’s dobbelte dockingstation med understøttelse af både iOS og Android. ND5520N har et slankt design i hvid aluminium og vejer blot 3,6 kg. Den er desuden udstyret med FM-radio med vækkefunktion.Pris og tilgængelighed
De ny dockinghøjttalere fra LG ventes at være ude i butikkerne i midten af tredje kvartal til disse vejledende udsalgspriser:
ND8520N:    2.499 kr. inklusive moms
ND5520N:    1.499 kr. inklusive moms

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top