TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Også LG klar med AirPlay-højttaler

Terningen er kastet. Sådan ser det i hvert fald ud, hvis du investerer i LG's kommende AirPlay-højttaler. Desuden lancerer LG en Bluetooth-højttaler med docking til både iOS og Android.

forfatter
Publiceret 15/06/2012 - 11:49

LG lancerer en ny produktfamilie af dockinghøjttalere til Android og iOS. Den ny familie består blandt andet af ND8520N og ND5520N.

ND8520N er optimeret til opkobling mod Apple-mobiler via AirPlay. Den er lavet i et  iøjnefaldende terningdesign og har en , ifølge LG, ”ukompliceret” grænseflade bestående af en smartphone-lignende touch-skærm. Hvis brugeren f.eks. trækker fingeren hen over den ene skærm, åbnes menuen for musikafspilning, samtidig med at den anden skærm viser en menu med højttalerens øvrige funktioner inklusive FM-radio.ND8520N’s kompakte 2.1-højttaler leverer lyd på 80 W. Højttalerens indbyggede subwoofer giver basgengivelse med minimalt tab, så lyden får både skarphed og dybde. Opkoblingsmulighederne øges yderligere takket være USB-indgangen, der f.eks. kan benyttes til at afspille MP3- og WMA-filer på ND8520N. FM-radio med vækkefunktion er indbygget. Samtlige funktioner er tilgængelige via dockinghøjttalerens fjernbetjening samt LG’s Bluetooth-applikation til smartphones.

ND5520N er en 2-kanalshøjttaler på 30 W er kompatibel med både iOS og Android. Den understøtter ikke AirPlay. I stedet sørger Bluetooth for den trådløse streaming. Dertil kommer ND5520N’s dobbelte dockingstation med understøttelse af både iOS og Android. ND5520N har et slankt design i hvid aluminium og vejer blot 3,6 kg. Den er desuden udstyret med FM-radio med vækkefunktion.Pris og tilgængelighed
De ny dockinghøjttalere fra LG ventes at være ude i butikkerne i midten af tredje kvartal til disse vejledende udsalgspriser:
ND8520N:    2.499 kr. inklusive moms
ND5520N:    1.499 kr. inklusive moms

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend