TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny type computerhøjttaler

Creative Sound Blaster Axx er en ny generation pc-højttaler, som skal gør det smart at streame fra mobile enheder.

forfatter
Publiceret 25/06/2012 - 10:48

Creative lover ”fantastisk lyd” med Sound BlasterAxx på en meget nem måde. Flagskibsmodellen Sound Blaster Axx SBX 20 har et lækkert og enkelt design, som presselanceringen lover at ”blæse folk omkuld, selv om det ikke er nødvendigt med en ekstern strømforsyning”. På trods af, at vi ikke akkurat regner med at blive blæst omkuld, er det spændende at høre, hvad Creative har fået ud af en højttaler til 1.550 kroner.

Højttaleren er kompatibel både med PC og Mac. Foruden med mobile produkter som iPhone, iPad, Android-telefoner og – tablets, takket være bluetooth-overførsel. Enheden har også indbyggede, dobbelte mikrofoner til samtaler.

Sound Blaster Axx giver frihed, total kontrol og komfort. Bare et enkelt tryk på de mobile enheder giver brugeren muligheden for at skræddersy sin egen lydoplevelse til musik, film og spil. Vi har også designet produktet til at levere fantastisk lydkvalitet på smartphones og håndfri Skype-opkald via adaptive kommunikationsteknologier, som kan lukke støj ude fra omgivelserne, og fokusere mikrofonsættet til nøjagtig optagelse af stemmen. Hvis du vil, kan du ændre stemmen, når du ringer til andre, bliver Creatives bestyrelsesformand og administrerende direktør Sim Wong Hoo, opfinderen af Sound Blaster, citeret for at sige i pressemeddelelsen.

Creative lover, at alle højttalerne i serien er lige så nemme at bruge som at stikke en USB-dongle i. Plug-and-play.

Sound blasterAxx bruger et patent kaldet ”stablet stereo” højttalerdesign, som bruger to højttalerenheder, vinklet for at give lidt stereoseparation. Kombineret med SBX Pro Studio Surround-teknologi skal de give mere fylde i rummet, end normalt med lyd fra en kompakt enhed drevet kun af USB-strøm.

Topmodellen Sound Blaster Axx SBX 20 får en vejledende pris på 1.549 kroner og bliver tilgængelig i august 2012. Sound Blaster Axx SBX 10 og SBX 8 koster henholdsvis 1.249 og 849 kroner, tilgængelig i juli 2012.

http://dk.creative.com/

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend