Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Ny type computerhøjttaler

Creative Sound Blaster Axx er en ny generation pc-højttaler, som skal gør det smart at streame fra mobile enheder.

Skrevet af / 25/06/2012 - 10:48
Ny type computerhøjttaler

Creative lover ”fantastisk lyd” med Sound BlasterAxx på en meget nem måde. Flagskibsmodellen Sound Blaster Axx SBX 20 har et lækkert og enkelt design, som presselanceringen lover at ”blæse folk omkuld, selv om det ikke er nødvendigt med en ekstern strømforsyning”. På trods af, at vi ikke akkurat regner med at blive blæst omkuld, er det spændende at høre, hvad Creative har fået ud af en højttaler til 1.550 kroner.

Højttaleren er kompatibel både med PC og Mac. Foruden med mobile produkter som iPhone, iPad, Android-telefoner og – tablets, takket være bluetooth-overførsel. Enheden har også indbyggede, dobbelte mikrofoner til samtaler.

Sound Blaster Axx giver frihed, total kontrol og komfort. Bare et enkelt tryk på de mobile enheder giver brugeren muligheden for at skræddersy sin egen lydoplevelse til musik, film og spil. Vi har også designet produktet til at levere fantastisk lydkvalitet på smartphones og håndfri Skype-opkald via adaptive kommunikationsteknologier, som kan lukke støj ude fra omgivelserne, og fokusere mikrofonsættet til nøjagtig optagelse af stemmen. Hvis du vil, kan du ændre stemmen, når du ringer til andre, bliver Creatives bestyrelsesformand og administrerende direktør Sim Wong Hoo, opfinderen af Sound Blaster, citeret for at sige i pressemeddelelsen.

Creative lover, at alle højttalerne i serien er lige så nemme at bruge som at stikke en USB-dongle i. Plug-and-play.

Sound blasterAxx bruger et patent kaldet ”stablet stereo” højttalerdesign, som bruger to højttalerenheder, vinklet for at give lidt stereoseparation. Kombineret med SBX Pro Studio Surround-teknologi skal de give mere fylde i rummet, end normalt med lyd fra en kompakt enhed drevet kun af USB-strøm.

Topmodellen Sound Blaster Axx SBX 20 får en vejledende pris på 1.549 kroner og bliver tilgængelig i august 2012. Sound Blaster Axx SBX 10 og SBX 8 koster henholdsvis 1.249 og 849 kroner, tilgængelig i juli 2012.

http://dk.creative.com/

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top