Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ny opdatering af WiMP til iPhone og iPad

Musiktjenesten WiMP kommer med en ny version til iPhone og iPad. Blandt de vigtigste nyheder er album-booklets.

Skrevet af / 07/08/2012 - 13:46
Ny opdatering af WiMP til iPhone og iPad

I dag tager WiMP det næste skridt og lancerer ny iOS-version til iPhone og iPad, med udvidet indhold. Albumcover er på plads, det samme er tillægs-info om kunstner og album. Desuden loves en ny og nemmere måde ”at bladre gennem WiMP-redaktionens daglige tips og aktiviteter og mange forbedringer som gør det nemmere for brugeren at opdage ny musik.”

Det bliver nemmere at finde nye kunstnere, som ligner dem du allerede kender. Brugere af tjenesten last.fm vil føle sig hjemme her. Du kan også direkte i app´en bladre gennem kritiker favoritter fra eksterne musikmedier.

WiMP er tilgængelig i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og i Portugal under et andet navn, nemlig Music Box. Du kan allerede nu downloade opdateringen til din mobile Apple-enhed.

Opdateringen er for øjeblikket kun tilgængelig for iOS, brugere af tablets og smartphones med andre operativsystemer må vente lidt endnu.

wimp.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top