Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny Mophie 3-i-en rejseoplader får Magsafe

Med Apples magnetiske opladningsstandard bliver opladeren endnu nemmere at bruge.

Skrevet af / 18/11/2023 - 11:02
Ny Mophie 3-i-en rejseoplader får Magsafe

Hvis du er vant til at rejse fra tid til anden, kan du sikkert nikke genkendende til problemet med at rende rundt og lede efter opladerne til din mobiltelefon, hovedtelefoner og smart-ur. Hvis din familie overhovedet lader dig tage opladerne med. Og så er der alle de pokkers kabler, man skal holde styr på og rode med. Så er det meget nemmere at have en dedikeret rejseoplader, som du altid kan have med i kufferten, så der er en ting mindre, du kan glemme.

En sådan oplader var f.eks. modellen fra Mophie, som omfattede trådløs opladning til iPhone, Airpods og Apple Watch. Men den opladede kun uret ved 5 watt, og iPhone-opladeren var bare en almindelig QI-opladningsplade. På den måde risikerede man at vågne til en telefon, der havde ligget lidt skævt, og derfor slet ikke havde ladet op i løbet af natten.

Foto: Mophie

Nu kommer en ny version, hvor disse problemer er blevet rettet. iPhone-opladeren er nu en ægte Magsafe-oplader. Det betyder, at de låser magnetisk sammen, så mobiltelefonen ender det mest optimale sted, hvilket giver 15 watts opladning. Derudover har de opgraderet Watch-opladeren til den hurtigere 7,5-watt-standard; det samme som Apples nyeste.

Den nye 3-i-1 rejseoplader med MagSafe har omdefineret konceptet med effektiv opladning, og sikrer, at enheder forbliver opladet under hele rejsen. Produktet er allerede en bestseller hos Mophie, men vi har lavet forbedringer i vores fortsatte stræben efter øget perfektion. Vi tror på, at forbrugerne vil sætte pris på, hvad de ser,” siger Gavin Slevin, CEO for ZAGG International.

Pressemeddelelsen fortæller:

  • Lavet til MagSafe – MFi-certificeret: Det magnetiske fæste på opladeren er udviklet til iPhone og andre enheder, der er kompatible med trådløs opladning.
  • Hurtig trådløs opladning på op til 15 watt: Oplad din enhed ved den højest mulige hastighed.
  • Oplad op til tre enheder samtidigt: Oplad alle dine enheder på ét sted med dedikerede stik.
  • Hurtig opladning til Apple Watch: Den magnetiske hurtigoplader til Apple Watch kan foldes ind for at holde uret i en ideel vinkel, hvilket giver optimal brug af Nightstand-tilstanden.
  • Opladningsstik til AirPods: Et dedikeret opladningsstik til AirPods/AirPods Pro sikrer, at opladningen starter umiddelbart efter kontakt.
  • Designet til AirTag Travel: 3-i-1 rejseopladeren foldes pænt sammen og passer ind i en kompakt rejsetaske, der nu er sikret med lynlås. Rejsetasken indeholder praktiske lommer til at organisere opladningskabler og en diskret lomme til AirTag.
  • Bæredygtig rejsetaske: Rejseopladeren er lavet af miljøvenligt stof med op til 50% genbrugsmateriale.
  • Alt er inkluderet: 3-i-1 rejseoplader med MagSafe, USB-C kabel (1m), 30W USB-C PD vægadapter, rejsetaske og brugervejledning.
  • Mål udfoldet: Højde: 0,9 cm, Længde: 29,8 cm. Bredde: 8 cm. Vægt: 318 g

Pris og tilgængelighed

Mophie 3-in-one Travel Charger er tilgængelig nu og koster 1.299 kr.

Se mere information hos Mophie

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top