Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ny MacBook Pro får retina-skærm

Om mindre end en måned lancerer Apple en ny version af MacBook Pro med retina-skærm og længere batteritid. I hvert fald hvis vi skal tro på de mest brændvarme rygter.

Skrevet af / 16/05/2012 - 00:01
Ny MacBook Pro får retina-skærm

Fra den 11. til den 15. juni afholder Apple den årlige udviklerkonference, WWDC, i San Fransisco. Da der er tradition for, at Apple bruger anledningen til at lancere nye produkter – tidligere er blandt andet nye iPhone-modeller blevet lanceret på WWDC -, er der nu allerede godt gang i rygtemøllen, og et af de mest vedholdende af slagsen er, at den kommende MacBook Pro, Apples mest populære bærbare computer, kommer i en ny version med højere ydelse, længere batterilevetid og retina-skærm. Det skriver webstedet 9to5mac.com.

Retina-skærmen er samme type skærm, som sidder i iPhone 4, iPhone 4S og den nye iPad, så hvis rygterne taler sandt, så er der dømt meget høj skærmopløsning og en hidtil uset skarphed på de nye MacBook Pro’er.

For at sikre længere batterilevetid skulle den kommende Macbook Pro blive baseret på Intels Ivy Bridge arkitektur.

Den nye MacBook Pro skulle også blive en del tyndere og på den måde komme til at minde en del om den eksisterende MacBook Air, men om det også betyder, at DVD-drevet helt vil blive droppet, tør vi ikke gisne om. Til gengæld skulle det være ret så sikkert, at den nye MacBook Pro kommer i en version med 15” skærm og SSD. Muligvis er det Nvidia, der kommer til at levere den grafiske processor.

Ifølge 9to5mac.com skulle Apple også have nye iMac- og MacBook Air-computere med retina-skærme på trapperne! Det er dog tvivlsomt, om disse modeller også vil blive lanceret i forbindelse med WWDC.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top