TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny Mac? Så skal du bruge denne

Har du købt ny Mac, eller planlægger du at gøre det, så kan du få brug for Matrox Thunderbolt-dock.

forfatter
Publiceret 03/01/2013 - 14:58

De nye Macs er nemlig udstyret med såkaldt Thunderbolt-udgang. Det erstatter på mange måder USB, FireWire og HDMI, da det kan bruges til alle tænkelige signaler. Desuden er den hurtig. Lynhurtig. Og til 20 gange hurtigere end USB 2.0, som de fleste af os har kendskab til.

Men en ny Mac med Thunderbolt-tilslutning kan byde på udfordringer, hvis man har mange forskellige enheder, som skal kobles til med forskellige stik.

Matrox DS1 kan løse problemet. Det er en dockingstation med lyd ind og ud, Gigabit Ethernet port, USB 3.0 port, to USB 2.0 porte og en HDMI-udgang.

Så bliver det lettere at tilslutte udstyret, man har til en Mac med Thunderbolt-stikket. Som findes på alle MacBook og iMac (men ikke Mac Pro) modeller.

Matrox DS1 er til salg fra januar 2013.

Læs mere om Thunderbolt her.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend