Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ny iPhone bliver tyndere end nogensinde

Baseret på et lækket etui tyder meget nu på, at den kommende iPhone får samme design som den nuværende iPod Touch.

Skrevet af / 29/04/2014 - 15:35
Ny iPhone bliver tyndere end nogensinde

Apple kan være på vej væk fra det iPhone-design, som vi har set siden iPhone 4, der blev lanceret helt tilbage i 2010. Alle iPhones siden da, med undtagelse af iPhone 5C, har en aluminiumsramme med helt flade kanter, men nu tyder et lækket etui, der angiveligt er fremstillet til den kommende iPhone, på at et nyt og meget tyndere design med afrundede kanter er på trapperne.

Det er folkene bag YouTube-kanalen Unbox Therapy, som har fået fingrene i det omtalte etui, og som de demonstrerer i videoen herunder, kan man ud fra etuiet – hvis der ellers er tale om den ægte vare – konkludere, at en kommende iPhone 6, eller iPhone Air, får samme design som den nuværende iPod Touch. Udover en mere rund udformning indebærer det også, at Apples nye smartphone vil blive tyndere end nogensinde.

Noget tyder på, at den kommende iPhone bliver lige så tynd og får samme design som den aktuelle iPod Touch.
Noget tyder på, at den kommende iPhone bliver lige så tynd og får samme design som den aktuelle iPod Touch.

I videoen kan man nemlig se, at iPod Touch, som blev lanceret i sin aktuelle inkarnation tilbage i 2012, passer perfekt ind i det lækkede etui, hvad tykkelsen angår, og holder dette stik, så er det ensbetydende med, at den kommende iPhone vil være blot 6,1 mm tynd. Det er en markant forbedring i forhold til den aktuelle iPhone 5S, som måler 7,6 mm i tykkelsen.

Når Apple allerede i 2012 kunne fremstille en så slank iPod Touch skyldes det naturligvis, at iPod’en ikke indeholder samme pladskrævende radiokomponenter som en iPhone, så det er noget af et kunststykke, hvis Apple har haft held med at reducere alle komponenternes størrelse så meget, at der kan blive plads til en hel smartphone på 6,1 mm.

Hvad tror du? Bliver den kommende iPhone virkelig så tynd? Og er det et skridt i den rigtige retning, hvis den kommer til at ligne en iPod Touch? Se videoen herunder og døm selv.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top