TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny iPhone 12. september?

Der er ingen tvivl om, at der er en ny iPhone på vej, men spørgsmålet er hvornår. Nu er der kommet troværdige rygter om en dato.

forfatter
Publiceret 31/07/2012 - 09:09

Hjemmesiden iMore, der var de første til at afsløre datoen for den nye iPad, skriver, at den næste iPhone og en mindre udgave af iPad, hvad de så end kommer til at hedde, vil blive annonceret 12. september og komme på markedet, i hvert fald i USA, den 21. september.

Vi er ikke 100 procent overbeviste om, at der rent faktisk kommer en iPad Mini, da Steve Jobs var imod det, men siden hans død kan det ikke udelukkes, og der er ingen tvivl om, at markedet gerne så en, specielt efter den store succes som Amazon og Google har haft med tablets på syv tommer.

Datoerne i rygtet lyder ganske troværdige, og andre kilder har før peget på 21. september, derfor vælger vi at tro på dem.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Jakob Medgyesi


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend