Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer YotaPhone

Langt om længe kommer den russiske smartphone med to skærme på markedet.

Skrevet af / 15/11/2013 - 15:47
Nu kommer YotaPhone

Vi skrev første gang om YotaPhone tilbage i december sidste år. Derefter fik vi den demonstreret af firmaets danske operationelle chef, Lau Geckler, i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona i februar måned i år. Og siden er der gået så lang tid, at vi nærmest lykkeligt havde glemt alt om den russiske smartphone, der kommer med to skærme – en en helt almindelig LCD touch-skærm på den ene side og en e-ink-skærm – af samme type, som man kender fra e-bogs-læsere – på den anden.

Men nu har russerne pludselig givet lyd fra sig på firmaets Facebookside. Her står blot: “YotaPhone. Coming December 2013. Are you excited? More details coming soon.”

Sammen med opslaget om den snart forestående lancering af YotaPhone har firmaet postet dette billede.
Sammen med opslaget om den snart forestående lancering af YotaPhone har firmaet postet dette billede.

Af samme grund kan vi heller ikke endnu sige, om telefonen overhovedet kommer til Danmark, men hvis vi skal lægge vores interview med Lau Geckler fra februar til grund, så tyder meget på, at det bliver tilfældet. Dengang sagde han, at YotaPhone først ville blive lanceret i Rusland, men at Danmark derefter ville blive det første europæiske land, hvor YotaPhone ville komme i butikkerne.

Lau Geckler er operativ chef for russiske Yota Devices. Han lovede tidligere på året, at Danmark bliver det første europæiske land, hvor YotaPhone bliver lanceret.
Lau Geckler er operativ chef for russiske Yota Devices. Han lovede tidligere på året, at Danmark bliver det første europæiske land, hvor YotaPhone bliver lanceret.

Vi har bedt Lau Geckler om en kommentar på firmaets Facebook-opslag og opdaterer historien, så snart vi ved mere.

Du kan læse mere om YotaPhone her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top