Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer Samsungs adventure-mobil

Efter successen med Galaxy S5 er Samsung på vej med niche-produkter baseret på topmodellen. Den første bliver Galaxy S5 Active.

Skrevet af / 21/05/2014 - 15:28
Nu kommer Samsungs adventure-mobil

9to5google.com har spottet to videoer, lagt på YouTube af såkaldte TK Tech News, omhandlende en ny vandtæt og robust udgave af Samsung Galaxy S5. Der er tale om Galaxy S5 Active, som allerede blevet teaset på Twitter af @evleaks for en lille uges tid siden. Galaxy S5 Active er opfølgeren til Galaxy S4 Active, som Samsung lancerede i juni måned sidste år.

Den første video fremviser telefonen og går ikke i detaljer. Du kan se den her:

Galaxy S5 Active lader til at have mange af sine specifikationer til fælles med topmodellen – herunder kamera, hjerterytmescanner og skærmen. Forskellen er primært, at Active-modellen virkelig lader til at kunne tåle nogle tæsk.

Specifikationerne og andre detaljer bliver afsløret i video nummer to, som du kan se herunder. Præcis som Galaxy S5 er Active-modellen udstyret med en quad-core Snapdragon 801 processor på 2,46 GHz, præcis som Galaxy S5. Skærmen er på 5,1” med en opløsning på 1.920 x 1.080p, mens lageret er på 16 GB. Kameraet kommer med 15,9 MP, og operativsystemet er Android 4.4.2 KitKat.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top