Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer Nexus 7

Nu sker der endelig noget her i Europa, hvor Google presser på for at få deres tablet Nexus 7 ud i butikkerne. Den lille 7-tommer tablet kommer til Europa den 3. september og Elgiganten herhjemme er langt fra afvisende.

Skrevet af / 22/08/2012 - 09:28
Nu kommer Nexus 7

Lyd & Billede/GEAR bragte allerede for over to uger siden anmeldelsen af Googles næsten sagnomspunde lille tablet, Nexus 7, som efter sigende er én af årsagerne til at Apple nu også planlægger en iPad mini. Som I kunne læse jer til, var vi svært begejstrede, men en lille streg i regningen er blandt andet, at den endnu ikke kan købes herhjemme.

Men det ser nu ud til at ændre sig. De mest konkrete oplysninger kommer i første omgang fra Frankrig, hvor den franske elektronikkæde FNAC ved en fejl åbnede op for forudbestillinger af Nexus 7 16GB-versionen, der ville lande i butikkerne den 3. september.

Intet tyder dog på, at vi danskere vil få glæde af den lille 7-tommer tablet med Android den dag. Men Elgigantens salgschef, Jan Kirkedal, som vi snakkede med virker bestemt ikke afvisende.

Kan komme kort tid efter
Jeg kan ikke bekræfte, at den kommer til Norden, men jeg kan heller ikke forestiller mig, at den ikke gør. Vi vil selvfølgelig altid gerne have fat i de varer, som kunderne efterspørger, udtrykker Jan Kirkedal med henvisning til den store interesse, som Nexus har fået siden den blev lanceret i forsommeren på  Google I/O.

Ved sådanne store lanceringer plejer vi at få produktet kort efter de er kommet til Frankrig, England og Tyskland. Det er ikke normalt, at et produkt som dette udelukkende bliver solgt i Frankrig, fortæller han.

Om der går en uge, en måned eller mere er dog ikke til at sige i øjeblikket, men alt tyder på, at vi godt snart kan glæde os til hvad der indtil videre er blevet kaldt den bedste Android-tablet og den bedste kur mod iPad-feberen.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top