Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer LG’s nye flagskib

Opfølgeren til LG G2 bliver afsløret i London og fem andre steder i verden den 27. og 28. maj.

Skrevet af / 01/05/2014 - 13:11
Nu kommer LG’s nye flagskib

Koreanske LG har fået stor ros for sine seneste smartphones. Vi var svært begejstrede for LG Nexus 5, og sidste års topmodel, LG G2, gav mere smæk for skillingen end nogen anden smartphone på markedet i 2013.

Det er netop LG G2, som nu må vige pladsen for sin afløser, der med al sandsynlighed kommer til at hedde LG G3. Vi har netop modtaget den officielle invitation til lanceringen af den kommende topmodel i London, men LG lægger så sandelig ikke fingrene imellem.

Udover London vil der nemlig finde officielle arrangementer sted i forbindelse med lanceringen i New York, San Francisco, Seoul, Singapore og Istanbul.

LG har også brug for at slå på tromme for deres nye telefon. Både Sony, Samsung og HTC har allerede lanceret deres respektive topmodeller for 2014 – Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 og HTC One M8 – og allerede i næste uge vil Huawei løfte sløret for deres Ascend P7 ved et arrangement i Paris, hvor Lyd & Billede naturligvis også er til stede.

At dømme ud fra invitationen til pressemødet (et udsnit kan ses på billedet over artiklen) kunne noget tyde på, at den kommende LG G3 vil være fremstillet af metal eller aluminium, hvilket (hvis det passer) vil være et stort skridt fremad for LG, hvis telefoner ellers altid har været fremstillet af plastic.

Vi har ellers ikke set nogen læk af af billeder af den kommende topmodel, men rygtebørsen påstår, at der bliver tale om en stor smartphone med 5,5” QHD skærm, 3 gigabyte RAM, Snapdragon-processor og Android 4.4.2 KitKat. Altså ret meget i stil med konkurrenterne.

Derfor bliver det også spændende at se, om vores formodning vedrørende design og materiale holder stik.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top