Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer LG’s mini i butikkerne

LG lancerer nu G2 Mini på det nordiske marked. G2 Mini blev vist første gang på Mobile World Congress i Barcelona i februar.

Skrevet af / 16/04/2014 - 15:28
Nu kommer LG’s mini i butikkerne

LG G2 mini var den første, nye mobil, vi så på Mobile World Congress i Barcelona i februar. Allerede om søndagen lancerede LG deres krympede udgave af den populære topmodel, LG G2, og egentlig var vi lidt skuffede over mini-telefonen, der virkede som lidt af en kedelig affære med sidste års teknologi under skærmen.

G2 mini_White_On Shot-3

LG G2 kom med 2,26 GHz Snapdragon 800 quad-core processor, 2 gigabyte ram, 16 eller 32 gigabyte lager, 13 MP kamera, 4G/LTE samt en virkelig flot 5,2” IPS-skærm med en fuld HD-opløsning på 1920 x 1080 pixel. LG G2 Mini er blevet udstyret med 4,7” IPS-skærm (og er derfor ikke engang særlig “mini”, når det kommer til stykket) med 960 x 540 pixel opløsning. Quad-core processoren er på blot 1,2 GHz, og der er 1 gigabyte ram samt 8 gigabyte lager at boltre sig med.

Men nu hvor vi har set prisen på LG’s lille ny, så er vi blevet en kende mere positivt stemte. Den vejledende udsalgspris er nemlig på blot 2.290 kroner, og så ser det pludselig ud til, at man får rigtig meget telefon for pengene.

G2 mini_Range Onshot-2

LG G2 mini er i øvrigt den første telefon på markedet med LG’s nye KNOCKcode-teknologi. Der er tale om efterfølgeren til LG’s KnockON-teknologi, som vi har set både på LG G2, LG G Flex og LG G Pad 8.3.

KnockON lader brugeren tænde og slukke for skærmen ved at prikke på skærmen to gange med fingeren, og det er dette princip, som vi også har rost for at være intuitivt og brugervenligt, LG nu tager til næste niveau. KNOCKcode virker også ved, at brugeren prikker eller banker på skærmen, men nu kan man kombinere mellem i alt to og otte bank op til fire forskellige steder på skærmen for på den måde at danne en slags banke-på adgangskode.

Det giver mange tusinde forskellige kombinationsmuligheder, og selvom vi kun så det demonstreret et par gange, synes vi allerede det virker meget intuitivt.

LG G2 mini kan købes i butikkerne fra i dag.

Fakta om LG G2 Mini:

  • Operativsystem: Android 4.4 KitKat
  • 
Processor: 1,2 GHz Qualcomm quad-core
  • Skærm: 4,7-tommer qHD IPS (960 x 540)
  • Hukommelse: 8GB eMMC / 1GB RAM / plads til SD-kort op til 32GB
  • 
Kamera: 8.0MP / frontkamera 1.3MP
  • 
Netværk: 4G LTE Cat. 4, HSPA+ 21Mbps
  • 
Tilslutninger: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC
  • 
Størrelse: 129,6 x 66,0 x 9,8mm
  • Vægt: 121g
  • Batteri: 2 440mAh (aftageligt)
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top