Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer HTC One Mini M8

Miniudgaven af HTC’s aktuelle flagskibs-smartphone er sat til salg i Danmark. Navnet bliver HTC One Mini M8.

Skrevet af / 09/05/2014 - 15:52
Nu kommer HTC One Mini M8

At HTC var på trapperne med en mini-udgave af den nye topmodel, HTC One M8, vidste vi allerede. Vi har tidligere skrevet, at opfølgeren til sidste års HTC One Mini ikke ville få samme Duo Camera på bagsiden som den nye HTC One M8, og pressebilledet af den nye mini-model, som du kan se over artiklen, blev lækket allerede i starten af maj.

Men nu er HTC One Mini M8, som bliver telefonens officielle navn, kun få dage fra at lande i de danske butikker. Det skriver meremobil.dk.

Således er telefonen allerede dukket op i online-butikker i både Norge og Danmark. Hos Multicom.no har vi set HTC One Mini M8 til 4.364 norske kroner, mens Proshop i Danmark har oprettet produktet i deres webshop til en pris på 4.037 kroner.

Telefonen er endnu ikke officielt lanceret, så HTC har ingen kommentarer til historien.

HTC One Mini M8 får en 1,4 GHz Snapdragon 400 quad-core processor, 4,5” skærm med 720p HD-opløsning, 1 GB RAM, 16 GB lager med mulighed for udvidelse via microSD-kort, 13 MP kamera, Bluetooth 4.0 og den nyeste Android 4.4.2 KitKat-version.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top