TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu kan du bruge Photoshop på mobilen

Photoshop Touch er en glimrende fotoapp til iPad´en, nu findes den også til iPhone og Android-mobiler.

forfatter
Publiceret 01/03/2013 - 13:24

Billedkvaliteten bliver ikke specielt god på mobilen, men den kan blive bedre med en god fotoapp. Som Photoshop Touch til 32 kroner i iTunes Store og Google Play.

App`en har de vigtigste redigeringsmuligheder som retouchering, beskæring, justering af farver, kontrast og så videre. Der er også støtte for lag (layers) i Touch. Men også filtereffekter, som kan lægges på billederne.

Touch har også støtte for Adobe Creative Cloud, med gratis autosynkronisering af dine billeder, som senere kan redigeres på andre enheder. For eksempel en iPad. Du får 2 GB lagringsplads i Adobe Creative Cloud med i købet.

Man må have en iPhone 4S, 5 eller iPod Touch (5. generation) med iOS 5. Eller en Android-mobil med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere versioner for at kunne bruge Photoshop Touch.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend